online reputation management – Rykte Hawk 2017

Rykte Hawk inställning till online reputation management är standard: pressa webbplatser med negativa kommentarer eller recensioner av den första sidan av online-sökningar och ersätta dem med positiva eller neutrala innehåll. Detta sker främst genom att skapa innehåll och länkning. Även om det inte gör några uppgifter som andra internet rykte tjänster utför, har två unika funktioner som gör det värt att överväga, särskilt om du gillar att göra saker själv.

Sammanfattning

Företaget strävar efter att begrava negativa inlägg eller klagomål platser genom att hjälpa dig skapa nya mikro, Web 2.0 webbplatser, bloggar och sociala medier som innehåller positiva och neutral innehåll. Rykte Hawk registrerar dessa för din räkning och placerar dem på separata datorer i flera länder. Detta förhindrar sökmotorer från att se en klustrad insats som kan orsaka dem att nedgradera en webbplats. Den datainmatning laget kör sedan mass länkning och sociala signaleringskampanjer för att bygga webbplatsen myndigheten dessa webbplatser stiger i sökmotorer.

Detta är en typisk taktik som används av alla online reputation management tjänster, men Reputation Hawk tar det ett steg längre. Den söker upp befintliga webbplatser som redan har uppgifter som hänför sig till ditt företag och förfrågningar om att köpa webbplatsen. Om ägaren till webbplatsen är villig passerar Rykte Hawk denna information till dig. Genom att köpa redan etablerade webbplatser, kan du gå förbi en stor del av det arbete som krävs för att få en god status med online-sökningar. Dessutom har du fått en plats med en följande kan du nu använda för ditt företag.

En annan unik egenskap hos denna online reputation management tjänsten är dess Repumatic programvara. Denna programvara gör det möjligt att skapa och kontrollera bloggar eller hemsidor på flera befintliga plattformar omfattar en rad olika intressen. På detta sätt kan du skapa en närvaro med en målgrupp och skapa fler platser för att förskjuta negativ eller skadlig information om ditt företag. Med Repumatic kan du lägga till en plats, flera webbplatser, eller alla dina webbplatser på en gång, vilket sparar tid. Du kan även spåra kommentarer, känslor och aktivitet på internet. Denna programvara kan du även hantera sociala medier inlägg.

Denna tjänst kan också hantera artiklar och pressmeddelanden, och använder en mängd olika allmänna och riktade distributionskanaler, från pressplatser utsläpp till personliga kontakter med media. Även om dessa är inte alltid de mest effektiva sätten att generera bakåtlänkar, dessa tjänster att marknadsföra ditt företag.

Medan dess unika tjänster skiljer den från andra online rykte förvaltningsbolag, har rykte Hawk några saknade element som andra online rykte förvaltningsbolag inkluderar. Till exempel, gör det inte SEO analys av din webbplats.

Vi fann också sin analys av vårt test företaget var inte lika bra som de från andra online rykte förvaltningsbolag vi granskat. Dess sökningar drog fler platser som inte hade något att göra med vårt företag än andra tjänster vi granskat, och det gick inte att identifiera negativa recensioner och webbplatser som flera andra tjänster som hittades.

Slutligen, inte Rykte Hawk inte upp översyn generation eller svar. Flera tjänster i vår granskning forsknings negativa recensioner så att du kan ta itu med dem eller ge ett sätt att generera eller tratt recensioner till webbplatser som du kan kontrollera.

Även om det finns flera bättre företag att tänka på om du känner att du behöver SEO hjälp som en del av din Internet-rykte kampanj har rykte Hawk ändå en unik metod för webbplatsen förvärvet inte används av andra tjänster. Genom att förvärva befintliga anläggningar, kan du spara tid och pengar bygga myndighet för en webbplats. Den Repumatic är ett användbart verktyg om du är intresserad av att hantera dina egna ytterligare platser. Om du är bekväm med din webbplats och din förmåga att hantera recensioner, är Rykte Hawk värt att överväga.