onlinebokhandlare – ValoreBooks

Valore Books rankas mot botten på vår lista över bästa online bokhandlare. Ingen enskild aspekt av bolagets tjänster är verkligen anmärkningsvärt, och många funktioner är helt nedslående. Medan butikens huvudsakliga verksamhet ligger i att sälja läroböcker, detta inte ursäktar det faktum att de saknar i stort sett varje kategori rankas.

Val av produkt

Företaget har några av de mest begränsade sortiment av alla online bokhandel över. Det finns inga samlar böcker tillgängliga och ingen annan merchandise till salu. Även om detta kan verka rimligt vid första, skulle det bara vara meningsfullt för företaget att åtminstone erbjuda pedagogiska DVD-skivor som kan användas utöver läroböcker. Deras misslyckande att ens ge åtminstone det här alternativet är en indikator på hur begränsad hela webbplatsen verkar vara. Även de flesta college bokhandlar erbjuda några ytterligare objekt till salu bortsett från bara böcker.

De tillåter användare att sälja böcker tillbaka till webbplatsen, precis som en på campus bokhandel skulle göra. Att sälja till platsen är enkelt, bara ange ditt bokens ISBN-nummer, besluta om de erbjuder tillräckligt med pengar för titeln och sedan skicka tillbaka den med fri frakt.

Webbplatsen är en av de mest nedslående aspekterna av valore Books. Även designen är attraktiv, har de funktioner som förväntas från de mest grundläggande online-återförsäljare allvarligt saknas. I huvudsak är den enda har webbplatsen erbjuder är en enkel sökning och en bläddringsfunktionen. De hävdar att erbjuda en avancerad sökning, men det enda förbättrade sökvillkoret är att söka efter skolan.

Produktsidorna är ännu mer nedslående eftersom de erbjuder lite mer än valet av vilken specifik kopia att köpa. Det finns ingen försäljning, inga kund recensioner, inga professionella recensioner -Inte ens en grundläggande sammanfattning av titeln. Webbplatsen ger inte önskelistor -presumably bygger på tanken att läroböcker är inköp studenter behöver omedelbart, men många studenter tenderar att köpa fler titlar utanför deras kurser och ignorera detta faktum är verkligen inte hjälpa sin försäljning.

Valore Books erbjuder ett acceptabelt antal leveransalternativ, men ännu en gång, inte att ge något imponerande. Studenter är kända för att vara pank, vilket är varför det skulle vara meningsfullt för butiken att samarbeta med vissa fysiska bokhandlar att erbjuda lokal plocka upp eller åtminstone ge fri frakt med ett minimum köp, men valore böcker inte tillhandahåller någon service. Eventuella köpare av landet kan inte handla via webbplatsen, eftersom det inte finns några internationella leveransalternativ.

Webbsajt

På uppåtsidan och studenter som väntat alltför länge att beställa sina böcker har ett antal alternativ för att säkerställa titlarna anländer innan de behöver dem, eftersom de kan sändas över en natt, två dagar, expedierade eller via media post. Spårning tillhandahålls.

Webbplatsen säkerhetskopierar sin vägran att erbjuda önskelistor genom att inte erbjuda någon gåva alternativ, inklusive att enbart möjligheten att en gåva kvitto. Många studenter får läroböcker för jul, studenten och födelsedagar, så detta orsakar återigen företaget att sanslöst kasta bort potentiella vinster.

Den säkra webbplatsen erbjuder ett mycket begränsat urval av betalningsalternativ. I själva verket är de betalningar accepteras begränsade till Visa, American Express, Mastercard, Discover eller PayPal. De vägrar också att erbjuda presentkort (återigen en gemensam idé för student gåvor) eller kampanjkoder.

Kundsupport är begränsad till e-post och frågor, som är till synes så grundläggande som en online-bokhandel kunde få. Deras FAQ sektion är någorlunda fullständig och innehåller användbara lösningar, men dessa supportalternativ är fortfarande minimal.

Om alla bokhandlar granskas, är Valore böcker en av endast ett fåtal företag att ta ut en utsättning avgift -och på 15%, är deras avgift också den dyraste av dem som tar ut dessa avgifter. Sajten erbjuder inte fri returfrakten, även när felet var deras fel-även om de gör åtminstone avstå från utsättning avgifter i dessa situationer. Avkastningen fönster är genomsnittliga -stretching i 30 dagar.

Oavsett om du är shopping för läroböcker eller tillfällig läsning kan valore böcker har titeln du vill ha till ett rimligt pris -men de är fortfarande bäst att undvika. Deras mängd brister gör för en all-around dålig upplevelse. Medan den samlade erfarenheten är inte hemskt, är butiken verkligen ett dåligt val och bör undvikas när det är möjligt.

Frakt

betalnings~~POS=TRUNC

Kundsupport

återgång politik

Sammanfattning