pacs programvara – Medicor, 2017

Medicor Imaging, en division av LEAD Technologies, skapades för att ge snabba, avancerade lösningar för DICOM-teknik, inklusive bild arkivering och kommunikationsprogramvara (PACS). Företaget erbjuder en rad produkter och stöd för den snabbt föränderliga området medicinsk avbildning.

Den Medicor Imaging MiPACS Storage Server ger en förvaringsplats för alla röntgen och medicinsk DICOM-bilder och objekt. Den här servern är mångsidig och erbjuder moduler så att du bara köpa den mängd serverkraft och modalitet du behöver. Men du kan alltid lägga på när dina behov förändras, eller din praktik växer.

Den MiPACS Storage Server är enkel att installera och har ett intuitivt gränssnitt. Denna server ger också kontoret med funktioner som redundans lagring, för att hålla dina säkerhetskopierade data. Här finns också en kraftfull Microsoft SQL Server. All data DICOM formaterad, så att du aldrig behöver oroa sig för inkompatibla eller proprietära format, och servern stöder fullt DICOM-objekt, taggar och media. Det finns också kompressions stöd för förstörande och förlustfri JPEG och JPEG2000-format, tillsammans med stöd för okomprimerade bilder.

Medicor Imaging s MiPACS Storage Server-system kan du ge tillgång till flera proffs, och du kan ställa in olika behörigheter konfigurationer beroende på behoven hos varje person tillgång. Det finns också ett antal tilläggsmoduler som du kan köpa för att lägga till vissa funktioner i systemet. Till exempel kan du välja att lägga till DICOM routern för att ställa in automatiska åtgärder, som vidarebefordrar data till en specifik arbetsstation eller till en jourhavande radiolog.

Modalitet arbetslista add-on hjälper dig att hantera elektroniska patientjournaler och röntgeninformationssystem som ger patienten ordning och demografiska data. Systemets MiPACS HTML5 Web Viewer får du tillgång till lagrade data från någon webbportal. Det kräver ingen installation och är kompatibel med alla HTML5-compiant webbläsare.

Sammantaget ger detta program dig större tillgång till patientbilder via servrar och webbgränssnitt, så att radiologer kan vara mer produktiva och effektiva under sin dag till dag verksamheten. Den Medicor Imaging MiPACS Storage Server kan hjälpa dig att uppnå bättre kontroll över uppgifter på kontoret, kan växa med din praktik och erbjuder en säkerhetsnivå som hjälper dig på lång sikt.