pastatillverkare – Marcato, 2017

Den Marcato Atlas Wellness 150 Pasta Maker är en manuell pasta maskin som finns i flera olika färger som matchar dina andra köksmaskiner. Den väger drygt 3 pounds men är tillräckligt kort för att passa in i en vanlig köksskåp.

Pasta maker maskin kommer i rött, grönt, rosa, ljusblått, svart, blått, guld, silver och koppar för att rymma ett stort utbud av kök färgscheman. Färgen är accentueras av en stål yta längs shaper. För att framställa varje sats av pasta, måste du aktivera handveven manuellt på höger sida av maskinen. En manuellt drivna maskinen är inte fördelaktigt för dem som har minimal styrka på grund av fysiska funktionshinder eller däck snabbt från manuellt arbete. För dem som har förmågan att motstå motståndet tillåter en manuell vev du stimulera hastighet av degen som är formad så att du kan rätta till eventuella problem under produktionen. Det innebär också att du inte har extra sladdar över ditt kök yta.

Denna pasta tillverkare modell är begränsad, så att du kan göra bara tre former. Lasagne och Fettuccine nudlar komma i avsnitten 6 mm breda sektioner och tagliolini kommer ut i 1,5 mm sektioner. I huvudsak är denna maskin i sig för att göra olika bredder av platta nudlar och inte göra dina vanliga spaghetti. Om du behöver för att skapa andra pastaformer, skapade tillverkaren 12 kompatibla tillbehör, men ingen säljs med satsen. Du bör överväga denna olägenhet och begränsat utbud av pasta om du behöver konsekvent göra en mängd olika former.

Även om denna pasta maker manuellt drivna, tillverkaren konstruerade en bajonettfattning på den motsatta sidan från pasta maskinens vev. En motor fäster i slutet och gör att du snabbt producera dina nudlar. Detta låter dig välja vilken metod du använder för att driva degen genom kamning mekanismen. Vid varje hastighet är anodiserad aluminium material resistent mot vidhäftning, hjälper till att hålla din pasta intakt utan tårar och raster.

Detta nudel tillverkare kommer med en 10-års garanti och är tillverkad i Italien. Det är inte diskmaskin säker och måste rengöras med antingen en liten borste eller en tandpetare. Denna process är besvärlig efter att ha tillbringat en lång tid att göra pasta och gör det svårt att få alla ut degen om några pinnar mot aluminium stål.

Den Marcato Atlas Wellness 150 Pasta Maker koordinater med många köks färger, men det har en begränsad mängd former och kräver inköp av tillbehör för mer variation. Det är också svårt att rengöra. Men det gör det har kapacitet att göra pasta både manuellt och med hjälp av en elektrisk motor.