PC-migrering programvara – NTI Migrator, 2017

NTI Migrator är PC-migrering programvara du behöver inte installera på din dator. Du kör programmet på en USB-lagringsenhet som du ansluter till din dator i stället. Detta innebär att du inte behöver installera programvaran på två separata system, och du kommer inte att avinstallera programmet när du är klar med det.

Sammanfattning

Dessa data Migration Tool flyttar filer och inställningar, till exempel Internet-favoriter och personliga kontoinställningar. Men det inte överföra program till en ny dator. När du öppnar programmet, gör det du välja olika typer av filer och mappar, såsom musik, video eller dokument. Det finns också ett avancerat urval alternativ, som låter dig filtrera specifika filändelser. Det här alternativet låter dig lämna bakom filer som du inte vill överförts ännu, såsom filmer och andra stora filer, i syfte att påskynda övergången.

Programvaran har ett enkelt gränssnitt som tar dig genom varje steg av migreringsprocessen. Överföra filer kräver att du först läsa alla filer och inställningar som du väljer till en USB-enhet. Migreringsprocessen är klar när du överföra filer från den USB-enhet till den nya datorn. Denna USB-överföring är lite av ett extra steg jämfört med andra PC-migrering programvara.

När du överföra filer till USB-lagringsenheten från den gamla datorn, kan du ställa in ett lösenord på informationen. Detta skyddar din information i fall du tappar den före eller efter överföra dina filer till den nya datorn.

Du kan kontakta NTI teknisk support för att få hjälp med programvaran med ett e-postformulär på bolagets hemsida. Den enda telefonnummer för pre-inköp frågor eller beställa information. Det finns heller ingen inställningsguiden kan hämtas från webbplatsen.

NTI Migrator är enkel PC-migrering programvara du kör från en USB-enhet. Du har möjlighet att välja vilka filtyper du vill överföra, till skillnad från ett par jämförbara migration program. Dessa data Migration Tool inte låter dig överföra program och hjälp och stöd är begränsad. Men efter ett enkelt sätt att överföra filer och inställningar från en gammal dator till en ny dator, ger NTI Migrator några enkla att använda och flexibla alternativ.