PC systemverktyg – Windows Winset, 2017

Windows Winset är en PC systemverktyg program som rensar upp datorn när det går långsamt. Reparationsverktyg och optimering funktioner är vanligare med detta program, men du måste klara dig själv när det gäller att diagnostisera datorns problem. Mycket få diagnosverktyg ingår, och det finns ingen fullständig skanningsfunktionen.

Sammanfattning

Det bästa PC underhåll programvara börjar vanligtvis sin analys av ditt system med ett svep eller skanna för att hitta problem. Windows Winset dock inte skanna hela systemet. Istället måste du klicka på varje funktion för att åtgärda varje problem själv. När du gör, men kan du fixa registret och hårddisk fel och säkert ta bort privata dokument. Du kan hitta andra användbara korrigeringar om man tittar tillräckligt hårt. På fliken verktygslåda, det finns en File Shredder och fil Encrypter att skydda din integritet. Från renare fliken kan du fixa registret och utplåna skräpfiler. Några andra hjälp diagnostiska verktyg inkluderar förar statistik, fil och mappinställningar. Märkbart saknas Windows Winset repertoar är funktioner som hårddisk partition och hårddisk, minne och hårdvarufel monitorer.

Optimeringsverktyg är faktiskt mycket bra med Windows Winset. Du har funktioner som defrag hårddisk och register, minne Optimizer, Windows Optimizer och möjlighet att hantera processer som körs. programvaruuppdateringar är den enda märkbart frånvarande funktionen. Även om Windows Winset hjälper dig att hantera startprogram, behöver du inte så mycket tillgång som du gör med en av de bättre underhållsprogram.

Tenglnet har en lång lista med frågor på webbplatsen, tillsammans med e-postadresser så att du kan kontakta representanter för att få hjälp. Tyvärr, till skillnad från andra liknande program, licensen täcker endast en dator i stället för den vanligare tre-dator licens. Detta program är också kompatibel med fyra versioner av Windows: Windows 8, 7, Vista och XP.

Det bästa verktygsprogram har viktiga funktioner för att åtgärda problem och hindra dem från att hända igen på datorn. Windows Winset är bra på fäst fel men är inte bäst på att förhindra dem eller hålla dem upprepas.