peer to peer utlåning – Utlåning Club 2017

Utlåning Club är en av de största namnen inom peer-to-peer-lån har utfärdat över sju miljarder i lån sedan grundandet. Det finns både personliga och affärsmässiga lån med låga räntor och jämförbara avgifter. Kraven för behörighet är bättre än många andra tjänster, vilket ökar sannolikheten att få ett lån. Utlåning Club är mycket tillmötesgående med sin information och procedurer så att du vet exakt vad du får. Du lätt kan hitta information om processen, priser, avgifter och även statistik om företaget och de lån som sträcker sig. Utlåning Club får våra Top Ten Gold Award för peer-to-peer-lån.

Behörighet

Om du inte uppfyller kraven för ett lån via din bank och har beslutat att se vad dina andra alternativ är, kan Utlåning Club vara ett bra val för ett lån. Behörighet för ett företag lån och för ett personligt lån med utlåning Club skiljer sig något. Inte överraskande, anser detta företag aspekt av din verksamhet för ett företag lån, medan personliga lån är beroende av din personliga information. Ditt företag måste ha varit i branschen i minst två år och har på $ 75.000 i försäljning jämfört med föregående år. Personliga lån titta på din kredit historia och kräver att du har åtminstone en 640 kredit värdering och en maximal skuld till intäktsrelation på 35%.

Vare sig företag eller personliga driver Utlåning Club initialt en mjuk kredit pull, som kan dyka upp på kreditupplysningar men inte negativt påverka din kredit. Alla personliga lån utan säkerhet, som är företagslån på upp till $ 100.000. Lån över $ 100.000 kräver en UUC lien, vilket ger företaget rätt att förvärva och sälja likvida tillgångar, såsom lager, kassa och kundfordringar, om du misslyckas med att återbetala lånet. Detta omfattar inte fastigheter eller lös egendom.

Utlåning Club erbjuder lånebelopp från $ 15.000 till $ 300.000. Om du inte är ute efter riktigt så mycket eller inte uppfyller kraven för ett företag lån med utlåning Club, kan du ansöka om en personlig-for-företag lån mellan $ 1000 och $ 35.000. Räntor för lån till företag börjar så lågt som 5,99% och sträcker sig upp till 32,99%, och den genomsnittliga räntan för lån är cirka 12% till 14%. Den bästa April är tillgänglig för låntagare med utmärkta kredit. Hänsyn för priser och avgifter inkluderar ytterligare bedömning av kreditvärdigheten hos ditt företag och garant, styrka och historia av din verksamhet, och lånet sikt. Villkor för företagslån är mellan ett och fem år.

De priser för personliga lån bestäms något annorlunda, även om andra företag på samma sätt fastställer den personliga-for-business lån. Baserat på din kvalifikation, är ditt lån tilldelas en klass, som bestämmer priser och avgifter och är en indikator för investerarna i din kredithistorik och potentiell risk att investera i ditt lån. Personliga lån APRs varierar också från 5,99% upp till 32,99% och inkluderar räntan och tillhörande avgifter. Dessa räntor varierar på ditt lån klass liksom termen för ditt lån, som kan vara två, tre eller fem år.

När du kontaktar företaget som en blivande låntagare med frågor, hade vi en mycket positiv upplevelse via telefon. Det var lite väntetiden innan du talat med en representant, och han var trevlig och informativ. Han svarade på alla våra frågor och erbjöd ytterligare förklaring när så är lämpligt. Det huvudsakliga syftet med telefonsamtalet var att bekräfta information som vi hittat på webbplatsen, eftersom det är mycket omfattande. Det finns några frågor vars svar kan inte hittas på hemsidan.

lån Process

Personliga P2P lån med detta företag fungerar som typiska P2P lån där din godkänd ansökan förblir aktiv på plattformen för upp till två veckor väntar finansiering. Till skillnad från andra tjänster som kräver en minimiandel av ditt mål mål höjas, Utlåning Club ger dig möjlighet att ta emot det belopp höjs. Om lånet når 100%, eller om två veckor löper ut, tar det en dag eller två för dig att få de medel.

För företagslån, om du är godkänd, fonder Utlåning Club ditt lån direkt. Du kan bli tvungen att lämna mer pappersarbete beroende på vad företaget behöver för att godkänna ditt lån, så det kan ta upp till fyra dagar för bearbetning och att deponera medel.

Företag lån originering avgifter varierar från 0,99% upp till 5,99%, men kommer aldrig att överstiga $ 9000. Som nämnts ovan, vissa faktorer som rör din verksamhet bestämma din originering avgift. För personliga lån varierar originering avgift från 1% till 5%, beroende på ditt lån klass. Andra avgifter är densamma för båda typerna av lån: misslyckade betalningar och kontroll bearbetning både en $ 15 avgift, och förseningsavgifter är den större mängden på $ 15 eller 5% av det förfallna beloppet. Det finns ingen påföljd för tidigt payoff av ditt lån, som gäller för alla andra tjänster vi ses.

Som nämnts ovan, kundtjänst per telefon var mycket hjälpsamma och troligen det bästa sättet att kontakta företaget. Även om den här tjänsten erbjuder support via e-post, vi aldrig fått ett svar på vår undersökning. När du får ett lån med detta företag, får du en dedikerad kundansvarig, så maila honom eller henne direkt kan vara mer effektivt än våra allmän förfrågan.

Utlåning Club är ledande inom peer-to-peer-lån eftersom det intressanta priser och avgifter, och processen är enkel och helt online. Du kan ansöka om lån till företag för upp till $ 300.000. Och om du inte uppfyller kraven för ett företag lån, kan du fortfarande ansöka om en personlig-for-företag lån upp till $ 35.000. Om du behöver support, kundtjänst via telefon är utmärkt, även om bristen på e-postsvar är negativt. Förutom detta är Utlåning Club säkert en av de bästa peer-to-peer utlåning företag.

Avgifter och påföljder

Stöd

Sammanfattning