podcast programvara – Podblaze

När vi betygsatt och rankas podcast programvara, tre huvudkategorier dominerar vår speciella vägt formel. I prioritetsordning, de tre kategorier vi valt var nöjda Capture, redigeringsfunktioner och publiceringsalternativ. Rätt utanför bat, är Podblaze saknas de två första. Det rankas därför automatiskt ganska låg på vår sida-vid-sida jämförelse diagram. Det är ett offer för matematik.

Sammanfattning

Men denna podcast programvara har några bra funktioner för publicering finns. Om du inte har något emot att spela in och redigera din podcast i en tredje part program som Audacity eller Garageband kan du hitta ett hem för din podcast i Podblaze.

När du skapar din podcast med Podblaze podcast programvara leder dig genom att inrätta en personlig podcasting webbplats. Din personliga webbplats kommer att vara en underdomän Podblaze.com. Därför har man friheten att ge din webbadress ett personligt namn som kommer att bli minnesvärd för dina lyssnare. Att ha en särskild webbplats för din podcast är en bra idé eftersom det ger din podcast en officiell hem för saker som meddelanden, visar anteckningar och arkiv.

När du har allt ställa upp är det dags att ladda upp din podcast till Podblaze. Denna podcast programvara uppladdningskapacitet är bland de mest enkla att använda de produkter som vi granskat. Naturligtvis, som vi nämnde tidigare, måste du spela in, redigera och exportera din podcast i andra program innan du kan ladda upp den till Podblaze. Om du kan komma förbi det uppenbara fel i tjänsten, är det inte svårare än att ladda upp en video på YouTube eller en bild till Facebook.

Podblaze skapar också alla RSS-flöden som krävs för att sända din podcast hela world wide web. Du behöver inte någon särskild utbildning eller kunskap om kod eller något liknande. Podblaze tar hand om allt det åt dig. Vi gillar enkelheten i tjänsten och det faktum att du inte behöver ha massor till teknisk kunskap för att få jobbet gjort.

Varje god podcaster bör ta sig tid att producera visa anteckningar för varje episod av området för varje episod av showen. Denna podcast programvara har ett speciellt område tillägnad visa anteckningar. Detta område ger dig en plats att skriva ett synopsis av ämnen som behandlas och länkar till berättelser som nämns i poddsändning.

En annan podcasting publicering funktion Podblaze erbjuder är en mediespelare. Bädda denna spelare på din webbplats eller blogg och din publik kommer inte ens att hämta din podcast att lyssna på den. Du kan sätta denna podcast spelare som helst på internet som gör att du kan skriva in egen HTML-kod.

Mätt mot ett fält av allt-i-ett podcast mjukvarulösningar, Podblaze var en stor nackdel direkt ur porten. Utan inspelning eller redigeringsfunktioner fanns helt enkelt inget sätt det kunde ha rankas mycket högt på vår sida-vid-sida jämförelse diagram. Men dess publicering funktioner är oöverträffad. De fick verkligen den delen rätt. Om du inte har något emot att göra din egen inspelning och redigering i ett program som Audacity, bör du vara bra.