rida på leksaker – Cadillac Escalade EXT 2017

Cadillac Escalade har fått ett rykte som en elegant, högpresterande lyx fordon. Erbjud ditt barn en liknande erfarenhet med Fisher-Price Ström Wheels Cadillac Escalade EXT. Detta fordon har många lyxiga funktioner, inklusive två platser, en riktig FM-radio, se-genom fönster, krom hjul och grill, dörrar som öppnas och stängs, och en batteriladdningsindikator.

Denna ström Hjul leksaksfordon har en 12-volts batteri, som driver sin två fart framåt av 2,5-MPH och 5-MPH förutom en omvänd hastighet av 2,5-MPH. Som är typiskt bland alla nybörjare förare Ström trehjuliga fordon, har Escalade en Power bromssystem avsett att föra fordonet till en punkt när gaspedalen inte skjuts. Om du är orolig för ditt barn med hjälp av den höga hastigheten 5-MPH, kan du använda höghastighets lockout funktion för att hålla toppfarten på 2,5-MPH.

Radion kräver fyra C-batterier för drift, men bilen själv har en 12-volts batteri som den behöver för prestanda. Vid 5-MPH hastighet, kan du förvänta ditt barn att få uppemot 70 minuters användning ut ur fordonet, medan den lägre hastigheten kommer att få dem närmare tre timmar.

Fisher-Price har mer än 30 års erfarenhet, vilket innebär att du kommer att vara säker på att få det bästa värdet för din bekostnad med dessa ström trehjuliga fordon. Escalade har en ettårig “stötfångare till stötfångare” begränsad garanti som är bra på mer än 300 serviceverkstäder runt om i landet. Fisher-Price har också ett stöd telefonnummer för allmänna frågor om hur man handskas med fordonsreparationer.

Detta fordon är inte avsedd för off-road kapacitet, och det kommer lätt tappa greppet om gräs sluttningar och steniga ytor. Det är annonserade att ta emot barn i åldrarna tre och 10, men det betyder inte att fordonet är tillräckligt stor för att faktiskt passar 10-åringar. Det är fortfarande bäst lämpade för barn i åldrarna tre och sex, även om vissa yngre och äldre barn kan fortfarande kunna använda den.

Om du vill ge ditt barn en lyxig upplevelse för sin första bil, är Power Wheels Cadillac Escalade EXT en perfekt passform. Det erbjuder kraft och fart, men är begränsat i terrängen kan köra på. Fordonet ser ganska snygga och kommer att ge ditt barn oräkneliga timmar av underhållning och många möjligheter att utöka sin fantasi när de slår vägen för nästa stora äventyr.