rida på leksaker – Dune Racer 2017

Om du någonsin sett en dyn racer innan, vet du att dessa fordon är byggda för snabbhet och smidighet på förrädisk terräng. Fisher Price Ström Wheels Dune Racer är ett utmärkt sätt att få ditt barn bakom ratten och lära sig att köra. Denna off-road rida på leksaken har Monster drivsystemet, vilket i slutändan gör det möjligt för fordonet att gå på hårda ytor, vått gräs och andra typer av svår terräng.

Power Wheels Dune Racer är bitar tillsammans med en robust stålram och en öppen cockpit design som gör upp till två passagerare, upp till 130 pounds. Fordonet har två framåtkörning hastigheter, 2,5-MPH och 5-MPH, en backväxel och en 12-volts batteri, vilket innebär att ditt barn kommer att kunna köra i timmar.

Detta dyn racer är speciellt utformad för att navigera i kuperad terräng. Det touts stora däck med trappsteg som behåller dragkraft för att inte fastna i vått eller bevuxen gräs, grus och även lera. Fordonets upphängning minskar ojämn terräng som rötter, hjulspår, trottoaren och uppfart kanter och trädgårdsslangar.

Den fälgar, stötfångare, och växelreglage är snygga krom som magnifikt belyser grön plast exteriör. Racer har ett par metallsidofält för handen stöd, liksom “låtsas säkerhetsbälte” med en enkel kardborrefäste att få ditt barn för vana att buckling upp före körning. Interiören i bilen är utformad med säkerhet i åtanke och har ingenting annat än mjuka konturer och rundade kanter.

Fisher Price Ström Wheels Dune Racer vänder sig till både nybörjare och avancerade unga förare med dess hastighet systemet. Den har en effekt låsningssystem som automatiskt stoppar fordonet när barnet lyfter foten från gaspedalen. Fordonet har växel med möjlighet att låsa ut höghastighetsinställning för nybörjare. Om du inte vill att ditt barn går snabbare än 2,5-MPH, är detta en praktisk funktion. Även vill säga inte kan verka som det finns en signifikant skillnad mellan 2,5 och 5mph.

Detta dyn racer kommer säkert att vara en hit med dina barn, som kommer att kunna utforska den svår terräng i grannskapet och lära sig att köra en säker, enkel fordon. Även om detta är en ganska dyr driver hjul modell, har det alla funktioner för att hålla ditt barn säkert.