ringsignal download – Ringophone 2017

Bland ringsignal nedladdningstjänster vi granskat, är Ringophone en lysande stjärna. Det är förvisso i driften för en av de bästa ringsignal webbplatser på marknaden idag. Ringophone har ett omfattande bibliotek av MP3, polyfoniska och även monofoniska toner. Tjänsten erbjuder också mobil bakgrundsbilder, lyriska lakan, spel och ett verktyg som låter dig skapa dina egna ringsignaler.

Sammanfattning

När vi först stansade upp Ringophone webbplats, var vi slog av retro natur webbdesign. Det är något skärande och ger intryck av att denna webbplats designades av gymnasieelever med programvara skriven på 90-talet. Grammatik och stavfel hela webbplatsen förvärras detta intryck.

Till exempel, platsen märkt en ringsignal från Bon Jovis 2000 album Crush titeln “Two Story Town” som “Too Story Town.” Misstag som denna, lätt tillskrivs den mänskliga faktorn, skada webbplatsens trovärdighet.

Men vi kan förlåta dessa fel på grund av Ringophone stora utbud och kvalitet av ringsignaler. Sajten publicerar antalet ringsignal spår på “250.000 och räkna.” Vi anser att detta nummer är konservativ, med tanke på den tid vi tillbringade på platsen och det faktum att nästan varje låt vi sökte haft en tillhörande ringsignal.

I de sällsynta fall där du inte kan hitta en ringsignal för en låt du älskar, har Ringophone två alternativ. Den första är förmågan att begära att tjänsten skapar en ringsignal för dig. Fyll i formuläret och Ringophone kommer att meddela dig när ringsignalen blir tillgängliga. Det andra alternativet är ringsignal Composer. Detta gör det möjligt att skapa egna toner med hjälp av en MIDI-controller eller ens QWERTY-tangentbord. Det är otroligt enkel och lätt att använda.

Trots sina konstruktionsfel är Ringophone webbplats lätt att navigera. Ringsignaler av låtar är riklig och lätt att hitta. Tjänsten erbjuder ett verktyg för att skapa lättanvända som är oöverträffad bland alla ringsignal nedladdningstjänster vi granskat. Även om webbplatsen är inte den bästa, det verkligen inte har långt att gå.