ringsignal programvara – Ringtone Maker Plus

När vi granskade ringsignal programvara, har vi kommit över den senaste tekniken; Ringtone Maker Plus är inget undantag. Denna programvara är ledande inom mobilt medieinnehåll. Detta program är som andra ringsignal programvara, genom att användarna kan göra egna ringsignaler från sin egen musiksamling, men det har ytterligare funktioner som liknande produkter inte gör det.

Sammanfattning

enastående funktioner

Göra ringsignaler med Ringtone Maker Plus sker i tre enkla steg. Välj musikfilen du vill använda antingen från din egen samling på hårddisken eller ange en webbadress på din favorit YouTube-video. Välj sedan den del av låten du vill ha som ringsignal, och sedan ladda upp till din mobiltelefon. Du kan se ljudvågorna på skärmen. Detta hjälper dig att välja den del av låten du vill använda.

Ladda ner din nya ringsignal direkt till telefonen med telefonens WAP, eller läsa in den direkt till datorn och sedan använda en USB-kabel, Bluetooth eller IR för att överföra ringsignal till din telefon.

Detta program erbjuder en innovativ uppsättning funktioner. De redigeringsfunktioner inkluderar ett klick och dra alternativ som belyser den önskade delen av låten som du vill använda som ringsignal. Du kan göra ringsignaler upp till 60 sekunder långa (testversionen kommer endast att tillåta 30 sekunders ringsignaler). Det finns en förhandsvisning funktion som gör att uppspelningar av skapade ringsignaler. Du kan också justera volymen använder tona in och ut effekter, och använda zoom för att maximera ljudkvalitet .; Ringtone Maker Plus kan du också använda din favorit YouTube-video som tillval för att anpassa ringsignaler. Dessutom kan du göra obegränsade PC toner, såsom skräddarsydda Bings och surrar för IM, Skype, och Windows startar.

När du köper Ringtone Maker Plus är följande plug-ins ingår

The Phone Music Maker -Flytta helt komprimerade MP3-filer till telefonen. Denna plug-in kommer att slita din musikfil i mindre filer, så att du kan passa fler låtar på telefonen .; Foto Maker -Använd en bild från din hårddisk som bakgrund; SMS Maker – skicka anpassade meddelanden till vänner och familj; Mobil innehåll – Välj bland över 2500 färdiga mobila innehållsobjekt även äkta tonen ringsignaler, ljud, bakgrundsbilder och animation grafik

Du kan hitta en e-formuläret på Ringtone Maker Plus hemsida. Det finns också en lista över vanliga frågor, men ingen telefonnummer eller faxnummer. Det ser ut som e-post är det bästa alternativet för att få teknisk och kundsupport.

Ringtone Maker Plus stöder mer än 1.600 mobiltelefoner runt om i världen, men stöder inte alla mobiloperatören. Du kan leta upp telefonen på deras hemsida för att kontrollera om de stöder din telefonmodell. Vi föreslår att du testar huruvida din mobiloperatören och telefonmodell med testversionen av programvaran innan du köper den.

Även om detta ringsignal program har många bra funktioner, fann vi att många av dem inte är lika effektiva som de skulle kunna vara. Till exempel kan vi inte få några YouTube-videor för att ladda in programmet. Vi försökte flera gånger och hålls få ett felmeddelande som bad oss ​​att skicka ett e-post till tekniska team, som vi gjorde med misslyckade svar. Även programmet skulle krascha när vi klickade på “hur man använder” alternativ.

Vi anser att Ringtone Maker Plus har potential att bli en av de bäst rankade ringsignal mjukvaruprodukter om de kan få alla Kinks retts ut. Eftersom produkten är, tror vi att det finns andra produkter som erbjuder många av de funktioner med färre tekniska problem.