spiskåpor – Whirlpool Glas Island, 2017

Whirlpool Glass Island Kitchen Hood är en elegant och modern huva att installera över en ö spishällen. Detta ANSLUTNING ö spiskåpan har ett brett utbud av moderna inslag, och glas kapell och skorsten av rostfritt stål ger det en modern design.

Dess LED skrivbordsbelysningssystem slås på automatiskt när ditt kök lamporna är avstängda. Detta skapar en automatisk natt för ditt hem. LED fungerar också på en högre verkningsgrad än halogen eller lysrör, och de håller ganska lite längre tid också. Den interna fläkten cirkulerar luft vid 400 CFM och har tre justerbara hastigheter. Om den valfria Tyst Partner satsen är installerad på vinden, det minskar fläktljudet till och med lägre än sin standard 62 dB-nivån.

Huven har ventilationsteknik fokuserar på specifika kokzoner under drift. Detta kan också installeras som ett cirkulerande eller icke-ventilerade, huv, men du måste köpa cirkulationssatsen separat.

Den borttagbara fettaluminiumfilter är tvättbart för bekvämt underhåll. Om det är icke-kulvert, kan du få ersättning kolfilter från tillverkaren. En sex månaders ersättning cykel för filtren rekommenderas. De totala dimensionerna är 36 x 25 3/16 x 33 1/4 inches. Du bör läsa platskraven i bruksanvisningen före köp för att säkerställa att ditt kök specifikationer är lämpliga för denna applikation. En rostfri köksfläkt måste sträcka sig åtminstone 3 inches på vardera sidan om stovetop att vara effektiva. Notera också att ventilationssystemet måste avsluta utomhus, och inte bara i taket eller på vinden.

Du bör konsultera en licensierad VVS-entreprenör för att bekräfta din lokala makeup luftbehov före installationen. Om ditt hem tak är högre än 9 fot, en skorsten förlängning kit finns från Whirlpool. Tillverkaren ger ett års garanti period för att ge dig säkerhet.

Whirlpool Glass Island spiskåpa är utformad för ett modernt kök. De automatiska lysdioder sparka på när köks ljuset släcks. Glas canopy minskar rök och ger en blixt stil också. Huven kan vara helt ledas utomhus eller användas som recirkulerande ventil. Om du använder det senare alternativet, kan du köpa en cirkulationssats från tillverkaren.