terrassvärmare – Lava Heat Italia Ember, 2017

Lava Heat Italia Ember Terrassvärmare har ett klassiskt utseende och en effekt på 51.000 BTU. Den levereras färdigmonterad och har ett elektroniskt tändnings. Interiören är en härdat glasrör som lägger atmosfär samtidigt som värme i 36 kvadratfot. Lava Heat Italia kollapsar till 4 fot för enkel förvaring, har en skyddsgaller som förblir svalt och tilt-shift automatisk avstängning för säkerhet.

Denna uteplats värmare har en skarp blick. Basen har rundade kurvor och buren löper upp hela sex fot ram. Insidan av enheten, skjuter lågan i mitten av glasröret. Lava Heat Italia Ember kommer i brons, koppar, svart, rödgods eller rostfritt stål. Tillverkaren fartyg enheten färdigmonterad, så att du inte behöver oroa dig leka med komplicerade delar och instruktioner.

Switchen är elektroniska, vilket innebär att du inte behöver oroa sig för en gnista tändningen som du måste trycka flera gånger. Kontrollerna har två inställningar, antingen låga eller höga. Basen också smart döljer hjulen nedan hålla basen robust samtidigt portabel. Du bör dock ha i åtanke att hjulen inte är standard så du måste köpa dem som en separat kit.

Skydds 360-graders stål grillen är i ett enda stycke utan clips eller dörrar och förblir svalt och säkert vid beröring, är ett plus om detta för din uteplats och små barn är runt. För ökad säkerhet, det finns också en tilt-shift automatisk avstängning ingår, så om uteplatsen värmaren slås av sin bas, värmaren erkänner detta och stänger av sig själv. Lava Heat Italia görs för propan, men det finns också ett naturgas uppgradera om du föredrar. Det kostar mer initialt, men bör spara pengar på bränslekostnader i det långa loppet.

Denna vackra full storlek uteplats värmare ger bra atmosfär utan att offra värme radie. Vid 51.000 BTU, har det en enorm produktion, men en säker bur och härdat glas struktur. Det kommer att kosta mer än grundläggande värmare, men skillnaden kommer i en mer klassisk look och kvalitet.