online jobbet notering – OnePost

På deras hemsida, säger Arbita OnePost att de var “branschens första konsoliderade platsannons lösning.” Även om de kan ha varit den första, har de sedan gått av konkurrensen, eftersom de andra erbjuder fler funktioner och betjäna fler jobb styrelser. Men gör det här jobbet affischeringstjänsten ett bra jobb med att skicka till nisch och globala marknader, inklusive internationella anslagstavlor – vilket är vad som gör dem till en av de tio bästa platsannons lösningar vi granskat.

Sammanfattning

När det gäller internationella jobbsajter, är OnePost ganska imponerande. Deras tjänster tjänster till jobbportaler i mer än 160 länder. Internationella jobb styrelser är bra att använda om du har ett företag med platser över hela världen. Majoriteten av inlägg lösningar inte lägga till internationella jobbsajter, så detta är något som vi var glad över att hitta.

Men även om denna platsannons tjänst gör mycket bra på den internationella marknaden, är det saknas några viktiga jobb styrelser i USA. De lägga till Careerbuilder, faktiskt, monster och Oodle, vilket är bra, men att de inte lägga till Craigslist, Juju, Simply Hired och Career, vilket är en besvikelse. Det verkar som om deras fokus är främst på den internationella marknaden.

Den här platsannonsen lösning är mer inriktad på att hålla reda på och organisera dina platsannonser, snarare än på faktiskt tittar på meritförteckningar och hitta den rätta kandidaten. Det har inte en sökande tracking system som en del av tjänsten, så du måste använda en separat tjänst för att få dessa funktioner.

Även om det inte ger många funktioner för att spåra och organisera dina sökande är OnePost inrättas för att integrera med företagets programvara. Denna integration kommer att spara tid och göra anställningsprocessen enklare eftersom du kan komma åt all din information på en gång. Men eftersom många andra platsannons lösningar inkluderar redan dessa funktioner i sin ansökan, var vi inte så imponerad OnePost integration.

OnePost använder Analytics för att rapportera vilka anslagstavlor får flest sökande och vad kostnaden per klick per platsannons är, liksom annan analytisk information. Denna typ av analys kommer att hjälpa dig om du styra dina resurser och pengar till rätt jobb ombord och om jobbet styrelser presterar väl.

Medan vissa utstationering program har en stor låda som du kan klistra in din arbetsbeskrivning i, har denna lösning en hel del obligatoriska fält och flera mellanslag måste du fylla ut, vilket innebär att det kommer att ta längre tid för dig att fylla ut en platsannons och få det publiceras på anslagstavlor. Tid är pengar i alla företag, så dessa extra fält och steg kan sakta ner dig och hindra dig från att få andra viktiga arbete.

De anslagstavlor att denna tjänst stöder anordnas av kategori, men inte i alfabetisk ordning. Det är ganska lätt att hitta lämpliga jobb styrelser om du vill lägga till en nisch eller områdesspecifik jobb ombord. Efter en liten stund för att använda programmet hittar du att även om det inte är det enklaste att använda, kommer det att få jobbet gjort utan alltför mycket krångel.

Om du behöver hjälp när du använder Arbita OnePost, kan du kontakta företaget per telefon eller e-post. Du kan också helt enkelt konsultera online manualen, som är ganska bra. De har inte en FAQ sida på sin webbplats. När du registrerar dig med Arbita kommer du att tilldelas en account manager och en grupp av specialister på teknisk support. Denna typ av personlig service är imponerande och bidrar till att göra det här jobbet affischeringstjänsten skiljer sig från alla andra.

Det här jobbet notering tjänst är kapabel att skicka till över 400 jobbsajter, men de verkar fokusera mer på den internationella marknaden än den lokala marknaden. Om ditt företag har kontor över hela världen, sedan Arbita OnePost kan vara ett alternativ att överväga. Det är inte så lätt att använda som en del av de andra platsannons lösningar vi granskat och det saknas några viktiga funktioner, men det är fortfarande en av de tio jobb notering tjänster tillgängliga.