foto organisera programvara – IMatch, 2017

IMatch 5 ger dig organisatoriska verktyg – som märkning, betyg och färgetiketter – du kan använda för att hantera en stor samling av bilder. Dessutom vanliga redigeringsverktyg hjälper dig att finslipa dina bilder och sedan dela dem med vänner.

Sammanfattning

Även om du inte direkt kan importera bilder från en kamera, minne eller scanner, kan du ladda upp bilder till din hårddisk och sedan börja organisera och redigera dem. Bortom inbyggt stöd filformat, inklusive relevanta RAW-format, är denna ansökan kompatibel med över 120 filtyper genom inbyggda plug-ins eller vanliga Windows Imaging codecs. Du kan också lägga till saknade eller anpassade filformat till ansökan. Till skillnad från andra program, IMatch hanterar dina filer var de är och inte kräver att du flytta dem till en databas.

Fotot arrangör kommer med en mängd olika verktyg som hjälper dig att organisera bilder. Du kan lägga till titlar, ämnen, betyg, nyckelord och kommentarer till alla dina bilder i IMatch. Även om detta kan vara tidskrävande, kommer det att spara tid senare när du söker efter en viss bild. Du kan söka efter bilder genom att fråga, etiketter, metadata eller stjärnor. Med så många sökalternativ hjälper dig hitta dina bilder snabbt.

Eftersom detta är ett digitalt program asset management, fokuserar programmet på att hantera stora bibliotek av bilder, videor, ljudfiler och andra digitala tillgångar. Som sådan, har detta program inkluderar inte en bildredigerare; Men, gör att bilden parti processor du utföra grundläggande redigeringar när du exportera dina foton, inklusive rotera och ändra storlek. Du kan även konvertera färgerna i dina bilder eller använda en specialeffekt till dem. Bild parti-processor har nio specialeffekter, inklusive Dodge centrum, bränna centrum bränna kanter, vintage, lomo, pola, grädde, drömmande stående och Harry.

När du har sorterat och redigerat dina bilder, kan du börja dela dem. Använda IMatch 5, kan du skapa ett bildspel och sedan skicka den till en vän. Du kan också ladda upp dina bilder till en online-galleri eller helt enkelt skriva ut dem. Tyvärr gör programvaran inte tillåter dig att skicka dina bilder direkt på sociala medier webbplatser.

Detta foto organisera programvara innehåller olika supportalternativ. Du kan komma åt handledning och referensmaterial i Photools.com s kunskapsbas. Du kan också söka igenom användarforum och frågor för att hitta svar på vanliga frågor. Dessutom kan du kontakta kundtjänst via e-post.

Även om detta inte är en högt rankad fotohanterare programvara, dess fullständiga kapacitet digital asset management tillåter dig att organisera mer än bara dina foton. Med starka organisera verktyg, kan du sortera igenom tusentals bilder och kategorisera dem med lätthet. Med en inbyggd guide som hjälper dig ställa in programmet, är denna programvara lätt att använda.