fotoskanning tjänster – FotoBridge, 2017

Oavsett hur du lagrar dina fotografier eller hem video kassettband eller hur väl du tar hand om dem, de så småningom bryts ned och försämras. Efter att ha dem professionellt skannas in digitala filer är ett bra sätt att se till att du aldrig förlora dem. FotoBridge fotoskanning tjänster omfattar möjligheten att skanna dina fotografier i hög kvalitet format som potentiellt evigt.

FotoBridge producerar skannar i 300 punkter per tum (dpi) Till skillnad från andra liknande fotoskanning tjänster som kan ge högre kvalitet 600 dpi skanningar utan extra kostnad. Om du vill att dina digitala bilder i 600 dpi kvalitet, måste du betala en premie. Dess planer ger bara ett visst antal söker efter ett fast pris, och de omfattar backup till arkiv kvalitet DVD-skivor.

Med FotoBridge s scanning tjänster, kan ditt hem videokassettband och 8mm filmer också överföras till digital video. Du måste skicka dina kassetter till företaget, där filmerna sätts genom en maskin för att överföra till DVD. Detta innebär att du måste använda en budfirma för att skicka paketet. Även försäkring kan bidra till att du kompenseras i händelse av en förlust, kan du inte kompenseras för förlusten av dessa minnen om något händer på förpackningarna väg.

Dina gamla diabilder och negativ behöver inte gå förlorad då heller. FotoBridge kan skydda dem samt med diabilder tjänster. Kostnaden för detta beror på antalet av fötter av negativa bilder, eftersom de nedmonteras före överföringen. Under denna process är filmen städas upp och förbättras. Det är också repareras om det behövs.

FotoBridge erbjuder också att sätta dina videoklipp på en hårddisk för dig i digitalt format, men detta kommer vid en mycket större kostnad. Beroende på längden av filmerna, kan hårddisken varierar mellan 320 till 1 TB i storlek. Du behöver en dator för att använda hårddisken. Den resulterande filen är i AVI-format och kan redigeras, så att du kan göra de ändringar du behöver när du får den tillbaka.

FotoBridge fotoskanning tjänster är ett bra val som inkluderar fri returfrakten. Även kostar den nedre änden av marknaden på en grundläggande nivå, har du att betala extra för premiumfunktioner. Detta företag erbjuder grundläggande fotoskanning, samt återställande och omvandling av andra medier såsom VHS till digitala filer.