nätet bara banker – Capita 360 2017

Capital One 360 ​​har starkt namn erkännande och en solid lineup av krediter och sparprodukter men räntorna för inlåningskonton är lägre än många på listan över internet bara banker. Det sträcker sig de flesta av kredittjänster som du letar efter på en tegel och murbruk bank, inklusive bolån, bostadslån eget kapital, krediter (endast tillgängligt i begränsade tillstånd) och lån auto. Den har också ett stort urval av kreditkort, inklusive en student kreditkort och flera olika typer av belöningar kreditkort.

Sammanfattning

Detta internet endast banken erbjuder en bra gratis checkkonto som har inga månadsavgifter, ingen minsta balans och inga ytterligare krav för att tjäna ränta. Den levereras med en gratis bankkort med avgift-fri tillgång till Allpoint ATM-nätet. Om du väljer att begära papperscheckar, är den första boken av kontroller gratis. Det tjänar en genomsnittlig ränta för ett grundläggande lönekonto, men för att få den bästa ränta, du behöver en balans över $ 100.000.

På samma sätt sin sparkonto, erbjuder en genomsnittlig ränta och är en bra gratis sparkonto som har inga månadsavgifter, ingen minsta balans och inga ytterligare krav för att tjäna ränta. En unik funktion som Capital One 360 ​​erbjudanden med sina sparkonton är förmågan det ger dig att öppna flera konton, upp till 25, och att använda dem som en del av budget plan för att uppnå konkreta besparingar mål. Till exempel kan du ställa in sparkonton för din nästa semester, din nästa bil och piano som du vill köpa.

Capital One 360 ​​erbjuder inte penningmarknadskonton och dess CD konton tjäna lägre räntor än många av de bästa online-bara banker. Det erbjuder inte en tre månaders sikt, och den kortaste CD sikt erbjuder är sex månader.

Eftersom Capital One 360 ​​är FDIC försäkrad, är dina pengar säkra i denna Internet enda bank. Det skyddar din online bankkonto med tvåfaktorsautentisering och gör det möjligt att ställa in meddelanden som varnar dig när det finns aktivitet på ditt konto. Det är en av de få Internet bara banker som erbjuder 24/7 telefon tillgång till kundsupport.

Capital One 360 ​​har mobila bank apps för Apple och Android-telefoner. Här hittar du länkar till de program på sin webbplats eller så kan du skicka ett kapital 360 en text och det svarar med lämplig länk i ett retur text. Det tillhandahåller online uttalanden accepterar direkt insättning och har online-budgetering verktyg, bland annat kalkylblad, spar tips och länkar till andra finansiella resurser.

Överföringar är gratis och tar ungefär två till tre dagar för dina insatta medel att vara fullt tillgängliga för dig, vilket ger en genomsnittlig tid för internet bara banker.

Capital One 360 ​​erbjuder ett brett utbud av tjänster för en internet enda bank, inklusive lån och kreditkort. Även om kontroll och sparkonton tjänar genomsnittskurser och har stora termer, inte erbjuder en penningmarknaden konto och dess CD räntorna är lägre än genomsnittet.