nätet logo design – Macware Logodesign Studio

Macware Logodesign Studio av Macware, Inc., är en logotyp designer dröm. Inte bara detta online logo design ansökan ger över 500 professionellt utformade mallar för kreativ inspiration, innehåller den också över 1300 logo objekt i både PNG och SVG-format, vilket gör att du kan redigera varje föremål för en riktigt beställnings- look. Till skillnad från sin syster Windows-version, är det här programmet vektorbaserad; du kan vara säker på att din eftertraktade slutliga utformningen kommer att vara redo för alla företag eller projekt behov.

Överklagande & Flexibilitet

enastående funktioner

Slick gränssnitt av denna programvara är standard för de flesta Macintosh-designprogram. Gränssnitts fungerar ungefär som en avancerad design program, vilket kan göra att lära långsamt för nybörjaren. När det gäller flexibilitet, de stora fördelarna med denna del av nätet logo design mjukvara finns endast för Mac OS-användare, vilket resulterar i en lägre total rang för detta avsnitt.

Konstruktionsegenskaper är många, med många avancerade funktioner som kan förvirra och försvåra förstagångsanvändare. Förmågan att dra objekt på fri hand, jämna ut kanterna och skapa nya objekt från en kombination av en eller flera befintliga objekt är bara några av de många fördelarna med denna kraftfulla programvara. Avancerade filter ger också en unik touch till logotyp grafik som ibland kan hamna ser konserverad utan ytterligare anpassningsalternativ som erbjuds av Macware.

Som ett vektorbaserat program som du helt enkelt inte kan slå flexibiliteten i utdata som genereras av detta program. Vektorbaserad grafik kan förstoras till nära någon storlek, utan att förlora något av deras kvalitet. Enbart detta faktum gör detta program en topprankad plocka.

Som med alla typer av program erbjuder många avancerade funktioner, funktioner och möjligheter att inlärningskurvan är brant. Denna ansökan är inget undantag. För de som känner till andra traditionella design mjukvara, bör dock gränssnittet och navigering känner något bekant; ett verktygsfält vilar på den sida som ger många av de ofta använda funktioner som finns på ett musklick. Samma verktyg bar, men kan ha nyanställda klia sig i huvudet och kör för dörren.

Design egenskaper

Stöd kommer i form av en Macware / Summit HelpDesk hemsida. Många av dina frågor kan besvaras genom kunskaps, en steg-för-steg felsökningsguide, eller genom forumet ämnen tillgänglig för registrerade användare. Registrerade användare kan också skicka ett problem biljett med problem, frågor och funderingar.

Med tanke på de kraftfulla design funktionerna i ett vektorbaserat program, är Macware Logodesign Studio mycket rimliga priser. Som vi har nämnt i andra recensioner av logo design mjukvara, kommer det värde som du får beror på din kompetens inom logotyp utveckling, din kreativa förmåga, och hur bekväm du är med design mjukvara i allmänhet. För dem med åtminstone en inledande nivå bakgrund med design mjukvara, kommer denna ansökan inte orsaka mycket besvär. För nybörjare, dock kan det ta lite tid att använda de funktioner som möjliggör de största anpassning och kreativa konstruktionsresultat. Naturligtvis som en sista anmärkning, för dem som fastnat med en Windows-baserade system med enbart fördelarna med denna underbara program är bortom räckhåll.

output Options

Enkel användning

Hjälp och support

Sammanfattning