nätet recept webbplats – Martha Stewart Living

Lätt en av de mest kända och betrodda namnen i hemmet, trädgårdsarbete, mat och livsstil frågor erbjuder Martha Stewart samma djupgående, informativa och ändå enkel metod som gjorde hennes olika TV-program så populärt att hennes online recept webbplats.

Recept Arkiv och Organization

Även om det saknar communityfunktioner och plats organisation styrkor Epicurious och Chow, inte Martha Stewart nätet recept webbplats ge några utmärkta resurser, tillsammans med en mängd information från webbsidor och företag. Även ett recept-centrerad vikt kan räknas som en styrka av många platser, bredd MarthaStewart.com, som inkluderar livsstil, hem, trädgård och andra relaterade ämnen ger ett komplett paket för att gå tillsammans med mat och recept intressen. Var annars kan du få råd för dukning, presentation och etikett tillsammans med ditt recept?

MarthStewart.com innehåller detaljerade recept notering som arrangeras av flera metoder, inklusive maträtt, ingrediens, semester / händelse, kompetensnivå etc. Även om de flesta recept som presenteras på MarthaStewart.com falla använder varje dag ingredienser med några gourmet finish eller handen, finns det gott om exotiskt, utmanande och gourmetrecept att finns på plats.

MarthStewart.com innehåller detaljerade recept notering som arrangeras av flera metoder, inklusive maträtt, ingrediens, semester / händelse, kompetensnivå etc. Även om de flesta recept som presenteras på MarthaStewart.com falla använder varje dag ingredienser med några gourmet finish eller handen, finns det gott om exotiskt, utmanande och gourmetrecept att finns på plats.

Även om det inte dess starka sida, MarthaStewart.com gör värdanvändar diskussionsforum och ofta håller tävlingar för användaren in recept. Men med tanke på den riktning som andra online-recept webbplatser som Epicurious och Chow flyttar in, verkar detta vara en allvarlig nackdel för området i stort.

När det gäller resurser och inlärningshjälpmedel, har MarthaStewart.com det i spader. Vare sig du letar efter en bra handledning video, en informativ blogg eller artikeln, ett bildspel av ett recept i olika stadier av utveckling, insiktsfulla nyhetsbrev eller andra material, ger MarthaStewart.com en mängd material för att hjälpa dig. Dessutom erbjuder Martha Stewart Living Network ytterligare resurser för hem, trädgård och livsstilsfrågor, vilket ger ett komplett paket.

Culinary Appeal

MarthaStewart.com värd en mycket detaljerad FAQ sektion för tekniska och platsrelaterade frågor, såsom problem strömmande video, visa bilder eller andra skriptfel. MarthaStewart.com ger också en detaljerad webbplatskarta för förenklad portal och har plats. MarthaStewart.com ger också en e-postadress för ytterligare hjälp och återkoppling plats.

Även ingalunda som innehålls fokuserad eller community-driven som Epicurious och Chow, MarthaStewart.com och Martha Stewart Living Network tillhandahåller en mer komplett paket som många online receptsajter saknar med dess överflöd av hem, trädgård och livsstilsrelaterade webbplatser och resurser. Men om du letar efter en online-recept webbplats som erbjuder en stark balans mellan recept notering och organisation, användbara resurser och läromedel, restaurang och bar listor och recensioner, samt en deltagande orienterad community, skulle din bästa insats vara att prova Epicurious, Chow eller Food & Wine.

Gemenskap

Medel

Hjälp / Support

Sammanfattning