nätet teknisk support – iYogi 2017

iYogi är ett allomfattande teknisk support för konsumenter och småföretag. Även om det har sitt huvudkontor i Indien, har iYogi en växande global närvaro, som tillhandahåller tjänster i USA och flera andra länder. Företaget tjänar vårt godkännande eftersom det är i huvudsak en one-stop shop för alla dina teknisk support behov; bolaget stöder ett brett spektrum av produkter och är väl utrustade för att hantera alla typer av tekniska frågor, från webbläsarsäkerhet till borttagning av virus.

tech Tjänster

Med iYogi kan du välja en månatlig eller årlig prenumeration som ger obegränsad teknisk support för datorn och dess kringutrustning, eller så kan du betala per fråga. Oavsett vad du väljer, ger iYogi teknisk support över ett brett spektrum av dator- och kommunikationsenheter och programvara. Vi blev imponerade att finna att iYogi ger alla de tech tjänster som vi söker i sådana företag. Bortom diagnostik kan iYogi hjälpa dig med hemmanätverksinställningar, programvara och OS-installation, säkerhetskopiering och borttagning av virus. Företaget har också erfarenhet med Microsoft och Windows stöd, så om du är i behov av PC service eller reparation, kan iYogi vara till hjälp. Det ger också plats stöd hemmabio, och är en av bara tre tjänster som vi granskat som gör det.

I samband med sin bredd tech tjänster, iYogi har också omfattande stödanordning. Fjärr support kan hjälpa dig med alla frågor som hänför sig till datorer eller Mac-datorer, samt eventuella kringutrustning, inklusive tabletter, MP3-spelare och skrivare. iYogi ger även stöd för tv-apparater. Denna tjänst blir allt vanligare bland tech tjänster som många människor anta “smarta” TV-apparater som är internet-ansluten och app-kompatibel. Om du använder någon form av digital enhet, är chanserna goda att iYogi ger teknisk support för det.

iYogi har de flesta tjänstefunktioner som vi söker i online-tech support. Några av de viktigare av dessa inkluderar en pengarna-tillbaka-garanti för utförda tjänster och en säker, krypterad anslutning som gör det möjligt för en tekniker att på distans logga in i datorn. iYogi ger också stöd för flera språk (på engelska och franska) och en fri prisuppgift för engångs korrigeringar. Denna information är viktigt att veta i förskott innan en teknisk börjar arbetet.

Några saker denna tekniska support inte erbjuder inkluderar tech profiler och US-baserat stöd. Tech profiler är inte nödvändigt, men de kan ge värdefull information om en tekniker bakgrund och kompetensområden, som kan ge tveksamma kunder med sinnesro. Bristen på US baserat stöd kommer sannolikt att vara mer av en fråga för vissa kunder. iYogi fjärr stöd ligger i Indien. Detta är inte i sig dåligt, men ibland kan det resultera i en språkbarriären mellan kunder och tekniker. Vi kontaktade företaget flera gånger, och via telefon, vi kämpade för att förstå en del av teknikerna. Likaså, på chatten, stod det klart att teknikerna vi talade med var inte engelska som modersmål, och några hade problem tydligt förstå våra frågor. Detta var inte fallet med alla våra kommunikation med bolaget; det tycktes bero på den särskilda tech tilldelats oss.

Trots den svaga språkbarriären kan uppstå, levererar iYogi bra kundsupport totalt. Varje tech vi talade med var vänlig, ivriga att hjälpa och direkt svara på våra frågor (även om vi hade att klargöra och formulera några). Överraskande, vi inte upplever några hårda sälja taktik med agenter som vi talade med, mest svarade på våra frågor direkt, utan pushiness och undvikande som vi hittat är typiska för andra tjänster fjärrsupport. Dessutom upplevde vi väldigt lite driftstopp som väntar på att anslutas med en fjärr tekniker, med väntetider i genomsnitt mindre än en minut.

Enheter och kringutrustning

Fjärrsupport är i fokus för iYogi, men företaget tillhandahåller också på plats teknisk support i hela USA, främst för PC reparation, hemmabio och andra frågor som en avlägsen tech inte tillräckligt kan fixa. iYogi nätverk av plats tekniker består av mer än 1.000 tredjeparts Techs som har kontrollerats av iYogi. Tjänsten finns i de flesta storstadsområden i landet. Självklart innebär iYogi inte erbjuder i butiken stöd, även om vi föreställer de flesta människor kommer att hitta avlägsna och plats tjänster för att vara mycket mer bekvämt.

Din erfarenhet med iYogi är sannolikt att hänga på den specifika tekniker hjälpa dig, som vissa är mer begripligt än andra. Men utöver eventuella språkbarriären, ger iYogi omfattande teknisk support för ett brett spektrum av produkter. Dess särskilt korta väntetider säkerställa snabbare service och problemlösning än de flesta av sina konkurrenter.

tjänstefunktioner

support~~POS=TRUNC

Sammanfattning