online-auktion webbplatser – Webstore.com, 2017

Webstore.com är en auktionssida som stöds av annonser och donationer från dess användare. Detta gör det möjligt att hålla kostnaderna nere, utan att betala notering och medlemsavgifter. Dessutom ger detta auktionswebbplats en bred publik med mer än 300.000 registrerade användare. Det är en enkel och mycket lätt att använda tjänsten för att hjälpa dig att göra lite extra pengar.

Sammanfattning

Beroende på hur mycket du donera till Webstore, erbjuder tjänsten incitament som hjälper dig att sälja. Medan reklam göra gränssnittet rörig, de också göra det möjligt att erbjuda gratis tjänster. Till skillnad från andra online-auktion webbplatser, är Webstore helt gratis för dig att sälja föremål på den. Du kan bli en verifierad säljare utan kostnad. Sajten tar inte ut notering, återlistning, slutvärde eller notering uppgraderings avgifter. Du kan även ställa in en butik med plats för utan kostnad.

Webstore är en växande online-auktion webbplats. Det har mer än 300.000 registrerade användare. Även om detta inte är den största användarbasen för online-auktion webbplatser vi utvärderade, är det verkligen nära toppen. Dessutom Webstore erbjuder flera funktioner för att dra i köpare. Inte bara kan du annonsera din butik och varor inom Webstore, men tjänsten lämnar också dina artiklar till olika sökmotorer för att främja både dina poster och platsen. Medan Webstore inte erbjuder detaljerade trafikrapporter, kan du få en god uppfattning om hur populära objekten är med sidvyn räknaren.

Denna online-auktion tjänsten saknar vissa funktioner. Till exempel, inte erbjuder en upplösning center att medla mellan köpare och säljare tvister. I stället tar en proaktiv strategi i undervisningen sina användare hur man undviker bedrägerier i första hand, men en upplösning centrum skulle ändå vara till hjälp när du inte får betalning eller köparen har ett problem med din produkt. Auktionen tjänsten uppmuntrar dig också att lämna feedback efter varje transaktion att bygga upp handels- och köpare rykte och öka konsumenternas förtroende.

Webstore främjar gemenskap på sin budgivning webbplats. I stället för köpare att vara begränsad till att söka efter objekt, kan de också söka efter säljare. Om du regelbundet säljer produkter som de är intresserade av, kan de spara sina favoritsäljare och visa dina varor regelbundet. På baksidan, om du har dålig transaktions resultat med vissa köpare, kan du blockera dem från att bjuda på dina objekt. Som säljare får du en kommunikations poäng som speglar hur snabbt du svarar på potentiella köpare också.

Webstore accepterar de flesta större betalningsmetoder. Den stöder postanvisningar, checkar, kreditkort och populära direkt online betalningsmetoder såsom PayPal. Det är upp till dig att avgöra vilka betalningsmetoder du accepterar från dina köpare.

Medan Webstore inte erbjuder live support, såsom telefon, chatt eller diskussionsforum, det har en omfattande, sökbar frågor sida. Du kan också skicka e-post förfrågan och vänta på ett svar på detta sätt.

Webbutik inte bara erbjuder en helt fri försäljning plattform, men det främjar också dina objekt med dess olika säljande funktioner. Detta är den bästa auktion webbplats för att hålla alla dina vinster. Det erbjuder samma tjänster som andra online auktionssajter göra, men gratis. Medan tjänsten gemenskap är jämförelsevis liten, sin reklam och PR-verktyg hjälper dina objekt att sälja.