personliga blandare – Cuisinart Personal Blender 2017 – Top Tens

Cuisinart CPB-300 levereras med flera avancerade funktioner. Den 15-delars set innehåller flera blandningsbehållare och två olika blad stilar. Du kan justera hastigheter, knivtyper och containerstorlekar baserade på recept som du vill fylla i.

Tre olika hastighetsinställningar ger dig friheten att välja hur du vill att hugga din mat. Den personliga mixer levereras med en puls inställning för att starta och stoppa blandningsprocessen, och det omfattar både höga och låga hastigheter. Detta gör det möjligt att välja exakt hur tjock eller smal du vill att din blandning, så att du kan skapa soppor, dips eller smoothies. Den personliga mixer inställningar också hjälpa dig att snabba upp processen när man arbetar med frysta frukter och nötter.

Enhetens 350-watts motor lovar att tvinga bladen att röra sig snabbt, oavsett vad du vill klippa. Båda personlig mixer klinga kapslingar använder rostfritt stål för att skära genom mat, så att de inte rostar eller erodera. Den större av de två bladen kotletter stora och hårda livsmedel i mindre bitar. Den mindre, flat blandar ihop allting. Du kan använda den personliga mixer för kryddor också. När du fäster bladet du behöver, kan du arbeta med alla typer av recept.

Setet innehåller flera storlekar av blandningskoppar. Du kan använda den personliga mixer för portions och 16-uns blandningskoppar hålla tillräckligt med material för smoothies. Den minsta cup kan du slipa örter och kryddor, och den största blandningskopp levereras med tillräcklig volym för soppa. Detta urval av containrar ger personlig mixer bra mångsidighet. Du kan använda den för aptitretare, drycker och hela måltider.

Blandaren frontpanel kommer med belysta displayer för att hjälpa till med tidig morgon användning, och så att du kan se exakt vilka hastigheter har valts innan enheten. Denna personliga storlek mixer ingår också några funktioner på basen. Den använder ombord sugkoppar för att hålla den från att glida över din bänkskivan, och enheten har en speciell plats där du kan förvara sladden. När du är klar med den personliga mixer för dagen, kan du linda sladden upp för att lagra hela enheten utan trassel något till nästa gång.

Cuisinart CPB-300 kommer med 15 olika bitar. Setet innehåller två olika knivar och tre hastighetsinställningar. Den enda portion mixer kommer också med LED-belysning på touch-kontroller och tydliga blandningsbehållare för extra kontroll. Denna apparat ger avancerade funktioner som bidrar till att skapa en mängd olika livsmedel.