restaurang webbplats recensioner – Dine.com

Med nästan 300.000 oberoende granskningar har Dine.com kommit långt sedan 1994 när det började uteslutande som en online restaurangguide för San Francisco Bay Area. Webbplatsens expansiva sökalternativ och några ganska unika egenskaper gör det till en livskraftig industri utmanare som verkligen håller ställningarna mot större, mer välkända restaurang översyn webbplatser.

Sammanfattning

I likhet med konkurrenten Yelp, använder Dine.com 5 stjärngraderingssystemet och Ranking medelvärdes att skapa en restaurang totala betyg. Varje översyn listar grundläggande information de flesta användare förväntar sig: restaurang kontaktinformation, övergripande betyg, skriftliga omdömen och foton (om bilder av en viss restaurang har ännu inte laddas upp). Förutom att skriva recensioner kan användarna även rösta på andra recensioner och välja om en särskild översyn var bra.

Vad verkar saknas på en stor del av de recensioner är restaurangen statistik och funktioner. Det är inte att Dine.com inte ger en möjlighet att inkludera dem; det verkar som om vissa medlemmar försummar att inkludera dem när du lägger till en ny restaurang på webbplatsen. I själva verket har varje översyn sida en länk som läser “lägga till information”, och när du klickar på den, du vidarebefordras till en detaljerad genomgång form för denna restaurang och kan fylla i detaljerna saknas. Formen är för personer som är väl förtrogen med restaurangen och listar nästan varje typ av restaurang stat du kan tänka dig. Till exempel kan du välja vilken betalningsalternativ accepteras, hur lång den genomsnittliga väntetiden är, vilken typ av publiken det lockar (familjer, studenter, etc.) och tillämpliga användningsområden i restaurangen (affärsmöten, romantiska kvällar, etc.) . När sådana uppgifter om en restaurang tillsätts, Dine.com har informativa recensioner värdig en topprankad restaurang översyn webbplats.

Du måste vara registrerad Dine.com medlem för att skriva recensioner, lägga till restauranger och ladda upp bilder.

Dine.com användare kan söka restaurangrecensioner som använder sökmotor barer ligger högst upp på varje sida eller genom att klicka på “Sök” i det övre navigationsfältet för att utföra en mer avancerad sökning. Medan avancerade sökfunktioner inkluderar Dine.com betyg, omdöme ord, restaurang typ och stad, vi är lite förvånade att det inte tillåter dig att söka efter pris, som många konkurrerande webbplatser gör. Men med så många andra faktorer som ska ingå i sökningen bör de flesta användare kunna hitta vad de vill utan att behöva söka efter pris.

Reser norrut? Dine.com erbjuder också restaurang recensioner hela Kanada (provinsen Ontario ensam har mer än 5000 listor).

Medan Dine.com saknar en blogg och appar för mobila enheter (funktioner som mest ansedda restaurang översyn webbplatser bör ha), erbjuder de några andra unika egenskaper för användare. Först gör att webbplatsen restaurangägare för att skapa en hemsida för deras restaurang som är värd på Dine.com och kan ses av hundratals användare varje dag. För det andra, om du behöver en extra anledning att skriva recensioner och dela dina andra än konsument goodwill restaurang erfarenheter ger Dine.com bort priser (typiskt t-tröjor) till deras mest produktiva och aktiva medlemmar.

En annan unik funktion är listan restaurang förslag; lägg till dina favoritrestauranger på platsen för att din “hotlist” och Dine.com kommer att ge förslag (via en profillänk) av lokala restauranger baserat på dina speciella önskemål och smaker.

Har en fråga? Kolla in “Om Dine.com” sida eller kontaktsidan, som listar bolagets kontaktuppgifter och ett kontaktformulär som gör att du kan skicka frågor och kommentarer (även om webbplatsen säger frågor om specifika restauranger bör riktas mot andra medlemmar, inte företaget).

Medan gränssnittet på webbplatsen är lätt att navigera, är hemsidan dåligt utformade och en karta (integrerat från Google Maps) – som visar rekommenderade restauranger baserat på din position – tar upp nästan hälften av hela hemsidan. Dessutom finns det en lista över webbplatsens främsta granskare. Även om båda kan vara värdefulla resurser till användarna, är hemsidan en användares första intryck av platsen och utrymmet bör utnyttjas bättre för att göra en större, mer effektiv påverkan på förstagångsbesökare.

Med detta sagt, användare kommer inte att ha några problem söker efter restauranger, “vad” och “där” sökfält högst upp på varje sida gör för snabb sökning och en övre navigeringsfältet innehåller länkar för olika navigeringsalternativ (t ex member login, kontakta oss, etc.). Knappar på varje enskild granskning sida tillåter användare att skriva en recension, ladda upp bilder eller lägga till information om en restaurang.

Även om platsen har en ganska svag hemsida, recensioner själva (som är utan tvekan den viktigaste delen av webbplatsen) är definitivt lovvärt, särskilt när restauranginformation finns i sin helhet. Med en ständigt växande medlem bas och flera restauranger läggs varje dag, har Dine.com all potential att bli en av banans första klassens restaurang recensioner webbplats.