sida programvara layout – Pageplus 2017

Du kommer att märka hur effektiv Pageplus X7 från Sarif är som en layout designverktyg. X7 har alternativ för att låta dig skapa 3D-försäljningslistorna, en ren och organiserat arbetsyta och en startassistent för att lära dig att använda programvaran. Plus, för de funktioner du får, är detta enkelt att använda sidlayout programvara billigare än många av de andra program du hittar i vår lineup av de bästa sidkonstruktören programvara. Vi missade några funktioner som ingår i de mest kraftfulla produkter, såsom möjligheten att designa appar och QR-koder, men om du är en publicist på en budget, kommer du att älska en av de bästa i världen för sidlayout programvara.

Layout & Organisation

Hela processen med att använda Pageplus förenklas i en dra-och-släpp-format. Att hitta verktyg och andra alternativ är inte svårt heller. Den traditionella layouten har en lista över verktyg till vänster tillsammans med alla tillgångar som du behöver, såsom grafik, bilder, tavelramar och bakgrunder. Att klicka på denna lista öppnar upp en ny meny och stänger beroende på vilken meny är öppen, vilket hjälper till att hålla arbetsytan ren. Du kan också använda sökfunktionen för att hitta bilder på allt från mat till djur.

Foto och grafik justeringsverktyg är alla på den vänstra sidan av programfönstret. Dessa sträcker sig från färgprover för att Justera genomskinligheten och inriktningsalternativ. När vi testade det här programmet, fick vi till en punkt där vi inte gillar färgen på vår sida. Med hjälp av fliken Scheman, fick vi en lista med alternativ för färger som är förladdade i systemet. Genom att välja ett system, ändrade det färgen på rubriker, text och bakgrund så att vi inte behövde gå tillbaka och justera varje enskild parameter.

En annan sak som gör denna programvara lätt att använda är dess förinstallerade mallar. Du kan välja mallar för att skapa visitkort, hemsidor och tidningen layouter. Allt du behöver göra är att välja den mall och klicka på Ladda.

En nackdel med detta program enkelhet är att det begränsar dina anpassningsalternativ. Vi märkte att ibland, auto-låsfunktion vid användning av nät blir irriterande om du vill flytta något några pixlar. Även många av grafiken ser ut som de drogs från pre-Internet-eran eller dåligt dragna karikatyrerna. Den goda nyheten är att du kan ladda upp alla filer du vill om du inte gillar förinstallerade bildval.

Cutout Studio är en layout guide som hjälper dig att redigera bilder och grafik. Detta är en av de mest avancerade funktioner i Pageplus, och denna layoutprogram redigerar bilder bättre än de flesta liknande program. Du kan använda markeringsverktyget för att välja regioner runt motivet och ta bort dem. Du kan ställa in färg, ändra storlek på verktygen för en exakt gröda och förhandsgranska bilden innan du gör ändringarna. Detta är ett bra verktyg om du vill lägga till personer, djur eller andra ämnen till en tidskrift.

Grafik- och designverktyg

Pageplus lägger tonvikten på enkelhet, och du kommer att märka detta när du utformar layouter. Det finns gott om alternativ och effekter som du kan lägga till din text, såsom en skugga och 3D. Den dynamiska anpassning gör det lätt att anpassa din text på nätet så att allt ser symmetrisk. Om du vill ha en asymmetrisk layout, kan du stänga av den automatiska låsfunktion och skeva din text och grafik.

Du kan också lägga stil till din text genom att skapa text på en bana. Du kan inkludera anpassade kurvor och former; Det finns ingen gräns för stil eller konstruktions justeringar du kan lägga använda den här funktionen. Textkonvertering sätter Pageplus bortsett från andra sidan layoutprogram. Den tillåter dig att redigera enskilda bokstäver för att bilda olika former eller lägga vinklar.

En sak vi vill om Pageplus är att det automatiskt ändrar storleken text. Om du skriver text längs en bana eller om texten är på väg att flyta in en bild eller bild, Pageplus justerar automatiskt texten att flyta runt bilden. Detta gör det enkelt för dig att hålla skriva i stället för att justera allt på mallen.

Du kan komma åt alla svar på dina viktigaste frågor med CommunityPlus. Detta forum har tusentals medlemmar, och du kan använda den för att visa tips, ladda ner bilder, hitta nya mallar för ditt företag och bara ställa frågor till andra användare. Detta är den mest omfattande stöd gemenskap vi hittade anslutna med sidkonstruktören programvara. Det finns också forum, nyhetsbrev och produkt frågor på utvecklarens webbplats.

Mellan enkel layout och prisläge, är det svårt att bortse från Pageplus X7 när det gäller tidningen layoutprogram. X7 är inriktat på en drag-och-släpp-miljö och mallarna för att enkelt skapa projekt. Vi fann att gallren och linjer ibland komma i vägen för rörliga bilder eller textrutor, åtminstone när vi ville flytta något bara några pixlar till vänster eller höger, men att stänga autolåsknappen löser detta problem. Vi rekommenderar detta program för alla som är ute efter att layout några publikationer.

text~~POS=TRUNC

Hjälp och support

Sammanfattning