folk söker tjänster – Intelius 2017

När du letar efter någon, vill du ha en folk söktjänst som hittar rätt person och ge dig den mest kontakt information som möjligt. Intelius tar det ett steg längre och ger dig möjlighet att köpa specifik kontaktinformation. Företaget har ganska korrekta resultat, och alla rapporter är klara och koncisa. Dessa skäl – och mer – är varför Intelius är our Top Ten Silver Award vinnare och en av de bästa människor söker företag där ute.

rapportering

Först och främst, Intelius samlar in data från flera offentliga informationsdatabaser. Detta innebär att med varje sökning personer du göra, du får mest korrekt information tillgänglig. Vi sökte efter flera ämnen och fann att, för det mesta, Intelius var plats på med sina resultat.

Den personsökning rapport om en av våra ämnen – en kvinna som inte har rapporterat några av hennes information offentligt för åtta år – kom tillbaka med 10 olika adresser i sju olika städer, som alla var korrekt. Födelsedatum och släktingar noterade var också korrekt.

När vi tittade på andra försökspersoner, fick vi liknande resultat – korrekta adresser och exakta åldrar, men i ett fall födelsedatum var inte fullständig.

Vi hade lite problem att hitta de människor som vi testade, men ibland informationen var lite off. I ett fall, två av de 12 adresser som anges var felaktiga (en var helt off, medan den andra var en arbetsrelaterad postbox). En av de fyra telefonnummer som vi hittade på rapporten inte tillhör den person vi sökte på något sätt. Dessutom var födelsemånad och år korrekt, men ingen datumet ingick. De anhöriga som ingår i rapporten var svärföräldrar, så Intelius var hälften rätt.

Alla rapporter är redo på ett ögonblick, och de sitter kvar på kontot så att du kan komma åt dem när du vill. Tyvärr, om du inte känner igen ett telefonnummer eller adress som nuvarande för någon, du kommer inte att ha någon indikation på vilken är den aktuella informationen om du betalar för det som en add-on. Medan Intelius omfattar inte e-postadresser eller information sociala nätverk på sin grundläggande människor söker rapporter kan du köpa separata rapporter dedikerade till att erbjuda dig denna information.

Sökkriterier

En snabb blick på Intelius ‘hemsida kommer att visa hur lätt det är att inleda ett folk söker – sökverktyg är front och center. Du kan välja att söka efter någon med endast efternamn, men du kan också lägga till mer information för att få tillbaka resultat som är mer exakta. Om du står inför sidor John Smith eller annan vanligt namn, kan du filtrera resultaten genom att välja en åldersgrupp eller mellan initial från rullgardinsmenyerna.

Intelius saknar ett användarnamn sökalternativ, så du kommer inte att kunna hitta personer baserat på deras sociala medier smeknamn. Inte heller kommer du att kunna söka efter en person med ett personnummer.

Intelius är fördelaktigt för att söka efter flera personer eftersom det ger dig obegränsad sökningar och rapporter med en 24-timmars pass eller en månads pass. Du kan också avsluta ditt medlemskap när som helst utan påföljd.

Du kan välja att ha dina personuppgifter på Intelius hemsida, men det kräver att du bevisa identitet. För att göra det måste du lämna in en opt-out begäran via fax eller e-post med en kopia av ID-handling eller en attesterad Identity Verification Form. Dina personliga uppgifter kommer att blockeras på Intelius databas inom en till två veckor.

Intelius erbjuder en riklig Vanliga frågor (FAQ) avsnitt. Du kan ta reda på de mest effektiva sätten att söka efter människor, visa en provrapport och lära sig hur man avsluta ditt medlemskap, bland annan användbar information. Om din fråga inte finns i vanliga frågor, kan du ringa eller maila en representant på kundtjänst.

Intelius ger dig enkla sökfunktioner och dag eller månad långa pass som tillåter dig att köra ett obegränsat antal sökningar och rapporter. Du har också en mängd olika sätt att söka efter specifik information. Efter att ha utfört våra egna tester av tjänsten, har vi fastställt Intelius är en av de bästa människor finders tillgängliga.

ytterligare fördelar

Hjälp och support

Sammanfattning