gräsklippare robot – This L600 2017

Den This L600 robotgräsklippare är en robottryck gräsklippare som är säker att använda och miljövänlig. Den använder ett litium-jonbatteri med mellan en och två timmar körning på en enda laddning. Om du har en stor gård, är flera avgifter som krävs för att avsluta klippningen.

Det tar mellan två och sex timmar att ladda This L600 robotgräsklippare, beroende på den specifika batteri som sitter i gräsklipparen. Detta är frustrerande om du försöker att få din gräsmatta klar och slut på batteriet, eftersom det innebär en lång väntan mellan klippsessioner. Det kräver standard 110- eller 240-volts växelström för att ladda batteriet, dock så lagring och betalningsalternativ är obegränsad så länge du har tillgång till huvudströmmen.

Bladet av L600 robotgräsklipparen snurrar på 3.200 rpm. Detta är tillräckligt snabb för att plocka upp och kasta skräp som klipparen löper över, så det är klokt att se till att gräsmattan är fri från pinnar, stenar och andra föremål innan du använder den.

Den This L600 robotgräsklippare har en klippbredd på 10 inches och kan automatiskt klippa cirka 480 kvadratfot gräsyta varje dag, upp till en maximal räckvidd på 2000 kvadratmeter. Den effektiva räckvidden för fjärrkontrollen är endast cirka 50 fot men så du förmodligen inte kommer att kunna sitta inne i huset medan din robotgräsklippare gör allt arbete.

Denna enhet producerar cirka 65 decibel av ljud. Detta är lågt för en robot gräsklippare men använder det sent på natten eller tidigt på morgonen kan fortfarande störa folk.

Den L600 robotgräsklippare är tillverkad av styv ABS plast så det är möjligt att klara påfrestningarna i frekvent eller daglig användning. Förvaring av This L600 när den inte används är lätt, eftersom dess handtag fälls helt in i kroppen för att spara utrymme.

Den This L600 robotgräsklippare använder en borstlös motor som arbetar vid 60 watt. Den har en medelgånghastighet av endast 1,5 fot per sekund, vilket är något långsam. Däcket är justerbar emellertid att klippa från en till 2,5 inches hög.

Om du letar efter en robot gräsklippare som erbjuder minimalt behov av interaktion This L600 är ett bra val. Det har en något långsam hastighet, dock.