movie download – Sharedmovies

Denna tjänst har ett program för att få tillgång till ett peer-to-peer (P2P) fildelningsnätverk. Även fildelning är lagligt, är fildelning som gör intrång på upphovsrätten olagligt. Populär musik, film, spel och program är ofta skyddade av upphovsrätt.

Farorna med peer-to-peer-fildelning

skadligt innehåll

P2P-nätverk tillåter datorer att kommunicera direkt med varandra och dela filer. Ofta delade nedladdningar innehåller farliga virus, spionprogram eller felaktigt material. Du kan ladda ner spionprogram som avser alla dina internetvanor till berörda parter. Dessutom, eftersom P2P inte övervakas, kan du tror att du hämtat en ny release, populär film, men du får en illegal pornografisk video som avsiktligt har mislabeled. Genom att använda ett P2P tjänst, kan du tillgång till din hårddisk och alla dina filer till någon i nätverket. För mer information se, P2P Networking – barnen vet! Gör mamma och pappa?

Brottsskadeståndsansvaret

Det finns många upphovsrättslagar som skyddar musik, filmer, spel, programvara, skriftligt material och även inspelade offentliga framträdanden. Om valet och kostnaden för filmer eller musik på en webbplats verkar för bra för att vara sant, är det förmodligen, vilket innebär att konstnärerna inte får ersättning för sitt arbete. Under de senaste åren har det funnits tusentals rättsliga åtgärder vidtagits mot inte bara fildelnings företag, men också enskilda användare.

Mer information om olaglig fildelning

Copyright Lagen om Peer to peer-nätverk

http://www.copyright.gov/help/faq/faq-digital.html#p2p

http://www.copyright.gov/docs/regstat090903.html

NET lagen Ändringar i avdelningarna 17 och 18 i United States Code

http://thomas.loc.gov/cgi-bin/bdquery/z?d105:HR02265:@@@L

Denna lag ändrar den ursprungliga koden för att ge bättre skydd för upphovsrättsligt skydd, inklusive åtal även om ingen monetär eller kommersiell vinning är inblandad.