mp3 redigeringsprogram – Gold

Goldwave Digital Audio Editor från Gold Inc. är en ljudredigerare med lite extra sizzle. Det får höga betyg för de olika funktioner som den innehåller, varav en del inte är så vanligt bland sina jämnåriga. Användargränssnittet kan vara lite överväldigande, men det är lite saknas i termer av funktionalitet. När man tittar på från MP3 redigeringsprogram skulle vi också föreslår att du tittar på produkter som Sound Forge Audio Studio och andra för att se vad som fungerar bäst för dig.

Funktioner

Goldwave packar punch av en professionell MP3 redigeringsprogram. Den ljudredigerare möjliggör alla de förväntade funktionerna i ett redigeringsprogram som klippa, klippa, byta ut och skriva. Mycket av detta görs genom att använda den grafiska vyn av ljud vågformen. I själva verket finns det ett antal visuella verktyg för att analysera och redigera ljud. Spektrogram, stapeldiagram och nivåmätare hjälpa isolera problem i en fil.

Dessutom ingår en mängd andra verktyg som hjälper till att skilja Goldwave. Ljud kan kopieras från CD. Ett File koncentrations verktyget gör det möjligt att enkelt kombinera ljudfiler. Den ljudredigerare spelare får även i spelet, vilket gör ändringar i uppspelningshastighet och förmågan att lyssna medan snabbspolningen.

Tyvärr allt detta funktioner kommer med en inlärningskurva. Gränssnittet kan vara överväldigande för vissa, särskilt de relativt nya MP3 redigering. Det finns ett stort antal knappar som är mycket liten, vilket ger programmet en mer komplicerad utseende och känsla. Det kan ta lite tid att vänja sig innan användarna känner sig bekväma navigering och åtkomst funktioner.

Dussintals olika effekter är tillgängliga via Goldwave. Tona in och tona ut kan skapas på kommando. Eko, reverb och även en censor för att ersätta delar med ett annat ljud finns. Effekter kan förhandsgranskas innan bearbetas. En equalizer hjälper justera ljud på ett mer traditionellt sätt, justera bas och diskant.

Goldwave stöder de mest populära ljudformat. stödde också är medel för att konvertera en fil format till ett annat. Goda nyheter för stora samlingar – omvandlingarna kan göras i batch.

effekter

En inbäddad hjälpfunktion finns med en lista över ämnen som kan bläddras eller sökt. Med tanke på den relativa förfining av detta program och antalet funktioner som finns i detta program, är täckningen ämnen något av en besvikelse. Men det är en manuell tillgängligt via hjälpmenyn som har mycket bättre täckning av ämnen. Produktens hemsida innehåller en supportsida med en felsöknings för ytterligare hjälp.

För den som söker en professionell kvalitet ljudredigerare, är Gold Digital Audio Editor definitivt värt en titt. Antalet funktioner säkerligen inte kommer att svika. Men rookies upp; Detta program kommer med en inlärningskurva.

filformat

Hjälp och support

Sammanfattning