mp3-spelare dockningsstation – Jensen JIMS-205i

Även om särskilt utformade för att docka en iPod eller iPhone, Jensen Jims-205i dockningsstation kan fungera som en MP3-högtalare också. Dockningsstationen har även en sammansatt videoutgång att spela upp video från din MP3-spelare på en TV eller annan extern videoenhet.

Sammanfattning

Till skillnad från sina konkurrenter, är Jensen JIMS-205i inte bärbara. Ska fungera måste dockningsstationen vara ansluten till ett vägguttag. Detta system MP3-högtalare kräver ett 3V batteri för att säkerhetskopiera klocka, förinställd radio och väckarklocka i händelse av ett strömavbrott, men detta batteri kommer inte driva dockningsstationen på egen hand. Batteriet medföljer dockan, men paketet inte innehåller en 3,5 mm kabel, vilket är nödvändigt för att ansluta en MP3-spelare. När du är ansluten till MP3-dockningsstationen kommer en extern enhet måste fortfarande styras via spelaren. Funktionsknapparna på Jensen JIMS-205i kommer inte att kunna få tillgång till val låt eller volymnivåer.

En annan funktion sarkasm är oförmågan hos denna dockningsstationen för att spela låtar som köpts från iTunes. Det kan bara spela låtar kodade i MP3-format, och iTunes kodar sina låtar i en ACC-format. Du kommer antingen att ändra kodningen på låtar du har köpt från iTunes eller bara köpa MP3 kodade låtar.

För alla dess särdrag, gör detta dockningsstation har massor av inbyggda funktioner. Vi älskar den digitala FM-radion. Helt enkelt fästa den medföljande antenn och du kan få tillgång till den bästa digitala radion kan erbjuda. Du kan även lagra upp till 10 förinställda stationer. Tillsammans med radion, har MP3-dockningsstation också en digital väckarklocka. Tänk dig att vakna upp till dina favoritlåtar i stället för en irriterande pip!

Alla inställningar kan styras via bakgrundsbelyst ombord kontroller eller via den medföljande fjärrkontrollen. Om du stöter på några problem med dockningsstationen, har Jensen ingår en återställningsknapp som kommer att återställa fabriksinställningarna.

Jensens MP3-dockningsstation är ganska skrymmande; på 4,5 pounds, är det tyngsta produkten i vår topp 10-uppställning. Men eftersom dockningsstationen är inte portabelt och måste anslutas till ett vägguttag, storleken på spelaren verkligen inte göra någon skillnad.

I vår forskning, kontaktade vi var och en av MP3-dockningsstation tillverkare med teknisk specifikation frågor, och Jensen var det första företaget att kontakta oss tillbaka. De har också en stellar avsnittet Vanliga frågor på sin webbplats med svar på de flesta av de frågor som vi hade, och de erbjuder en nedladdningsbar bruksanvisning. Om du har frågor som inte besvaras på Jensens webbplats rekommenderar vi eller skicka e-post eller ringa Jensens teknisk support. En 90-dagars garanti ingår, men vi önskar Jensen skulle erbjuda en mer omfattande garanti för tillverkningsfel.

Jensen JIMS-205i är kanske inte den mest portabla dockningsstationen på marknaden, men det har en hel del funktioner som vi gillar. Vi är särskilt förtjust med digital radio och väckarklocka. Tyvärr är detta MP3-dockningsstation inte bärbar, kan inte köras på batteri, kommer bara spela MP3-kodad musik och har en ganska kort garanti.