mp3-spelare – Samsung U5

Man skulle kunna tro att med enormt utbud av olika produkter som Samsung gör att de skulle vara bara medelklassen men på något sätt de lyckas göra det ganska nära toppen med förmodligen nästan alla sina produkter. Kanske eftersom de är bevandrade i så många områden nu när det har blivit lätt att kliva in i fält som har liknande förmågor. Hemelektronik har alla likheter, även om det är bara kretskort. MP3-spelare är redan i så många andra enheter, som ultrakompakta MP3-spelare kommer i princip ner till vem som kan få den bästa kvaliteten, användarvänlighet och mest lagring packas in i minsta utrymme. Godkännandet winniing Samsung U5 är ett bra exempel på just detta.

Funktioner

Liksom en hel del MP3-spelare nu dagar, ibland får du på humör för något annat än spellistan eller kanske du vill lyssna på några radioprogram på morgonen medan du joggar. Radio ger en extra nivå av njutning och massor av information som du inte kan få med en vanlig “vanlig Jane” MP3-spelare. Det är därför det har blivit praktiseras att ha någon radio finns. Samsung U5 är inte annorlunda. De har lagt till en FM-tuner, så att dessa förmåner är alternativ. Ovanpå att de lagt till en mycket mindre gemensamt drag som gör att du kan spela in radiosändningar (128kbps stereo MP3). Nu när du är senaste låten beroende som du inte har fått runt för att ladda ner ännu, kommer på, kan du enkelt spela in det och njuta tills du kan köpa CD: n eller ladda ner den officiella versionen. Längs samma linjer, det finns en inbyggd mikrofon för att göra röstinspelningar på samma 128kbps men dess mono MP3 snarare än stereo.

Samsungs U5 liknar en blixt driva en förfärlig massa. Faktiskt, för att vara helt ärlig, Samsung tog förmodligen ett flashminne och lagt till några saker som utgör skillnaden mellan de två produkterna. I grund och botten de lagt till en port för hörlurar, en OLED-skärm, ett program bläddra igenom och spela dina låtar och sedan en knapp för att navigera det. Det är det verkligen. Det finns även ett tak på toppen som lossnar och avslöjar en USB som du kan ansluta till din dator precis som en flash-enhet. Från baksidan det skulle se ut precis som ett USB-minne om det inte var för de tre små hål som utgör mikrofonen och inbyggda högtalare. Denna design kan faktiskt vara en stor fördel eftersom du aldrig oroa dig för att hålla reda på en kabel. I en USB-port kan du koppla in den för att ladda och / eller för att ladda upp och ladda ner musik. Det är i grunden bra att gå när som helst med den bekväma funktioner av designen. Samsung hävdar 20 timmars batteritid, men räkna med att det är mer som 15, som är gott om tid att lyssna på din musik under hela dagen. Om allt annat misslyckas plugga in den i din bärbara dator eller en vänner och låt den laddas upp igen. Detta fungerar bra för kontoret när du inte kan ha musik på datorn men vill njuta av några. Anslut den bara till en USB-port så att du inte använder batteriet och låt lyssnande börja.

Samsung integrerat skivomslag och vad de kallar “pop cons” till gränssnittet. De är i princip bara mini tecken som hälsar du när du startar U5 upp. De visar också upp när du lyssnar på musik och det finns inte någon albumomslag finns, liksom i träningsprogram, som vi kommer till nästa. Det är mer av en söt sak, men det kan vara lite humoristisk ibland. Det bara inte kan vara en funktion som du vill skryta om med dina kompisar medan du tittar på spelet eller på bowling och pokerkväll.

En ganska unik men användbar funktion i U5 är tillägget av ett träningsprogram. Detta gör att spelaren ännu mer perfekt för att utöva. Inte bara kan du träna på en stor takt, men du kan även använda detta program för att skriva in i din vikt och träningsmål, och sedan följa utvecklingen du gör med träningen timer. Det kanske inte är den mest avancerade stegräknare baserade system, men det kommer att göra vad du vill och göra det tillräckligt bra. Det bästa är att du inte behöver ha ett separat system, det är alla i ett och det är en hel del billigare än liknande system.

Samsung U5 är bara en alla runt bra system. Den har allt du behöver för att njuta en bra dag av låtar på gymmet, jobbet eller hemma, plus det kommer inte att stjäla din lön. Den användarvänliga sidan av detta användbara lilla verktyg gör det enkelt för vem som helst att få ut det mesta av det. Kombinera alla dessa egenskaper och du får exakt vad du förväntar dig och mer från en enkel MP3-spelare.

Sammanfattning