mp3-spelare – Sony E Series Walkman

Sonys E-seriens flash MP3-spelare har den tunnaste Walkman kropp design tillgänglig. Vid en imponerande 7 mm tunn, kan denna enhet ger upp till 36 timmars musik och sex timmars videouppspelning. Om du vill lyssna på din favorit radiostation, med sin integrerade FM-antenn och digital FM-tuner, kan du lyssna på upp till 12 timmars radioprogram.

Sammanfattning

Med ett internt minne på 8 GB kan du lagra tusentals låtar. Om du föredrar, kan du också köpa E-serien Walkman med endast 4 GB lagringsutrymme. Det uppladdningsbara litiumjonbatteriet tar bara ca 1,5 timmar att ladda, så du behöver inte vänta länge för att gå mobil.

E-serien Walkman är laddad med ljudteknik funktioner som inkluderar en digital ljudförbättring element som åter tydligheten i komprimerade musikfiler.

Detta flash MP3-spelare har en fem-bands equalizer så att du kan justera bas och diskant till din favorit genre av musik. Dessutom har enheten en mini-USB-port för universell anslutning som inte är standard med de flesta MP3-spelare.

2-tums LCD-skärm är tillräcklig för att visa albumbilder och foton. Det kan också visa sångtexter som strömmar koordinerade till din musik. Även om du kan visa videoklipp, är en 2-tums skärm egentligen för liten för att titta på en två timmar lång film.

Du kommer att få tillgång till Sonys Music Unlimited service som erbjuder miljontals låtar. Du kan köpa tidningar, böcker, filmer och TV-program. Vi gillar det faktum att du kan lagra upp till 20.000 av dina låtar direkt på sajten.

Sony E Series Walkman MP3-spelare kommer förinstallerad med två matcher. Det har inte de extrafunktioner som många MP3-spelare har, som appar och en kamera.

Även om det är lätt att överföra innehåll från en PC eller MAC, har du att installera den medföljande programvaran först, vilket är en liten bit av ett besvär. Efter det kan du bara dra och släppa dina spellistor med hjälp av Sony Content Transfer App. E-serien Walkman är kompatibel med iTunes för Windows, Windows Media Player och Windows Explorer.

Även om vi föredrar pekskärmar, är användargränssnittet okomplicerad. Den har en spelkontrollen, en piltangent, en hem-knappen och en alternativ nyckel som tar upp dina menyer. Spellistan ikonen på huvudskärmen, så det är lätt att hitta. Enligt musikmeny taggar kan du organisera din musik efter artist, album eller genre.

Sony-produkter kommer med en 90-dagars garanti. På webbplatsen finns telefon och kontaktuppgifter. Vi hittade Sony kundservice agenter att vara kunnig och vänlig.

Sony E Series Walkman MP3-spelare har kvalitet ljudfunktioner och är kompakt nog att passa in i en handväska eller ficka. Även om det saknar några av de extrafunktioner, du får med många MP3-spelare, har det bra ljudkvalitet och extra ljudfunktioner.