nätet math handledning – skola Trainer

School Trainer, en online matematik handledning webbplats som erbjuder handledning i flera college-nivå matematiska begrepp, är en handledning tjänst definitivt överväga. De erbjuder det senaste inom online handledning verktyg, som delade whiteboard utrymme, vilket är en särskilt viktig egenskap med matematik handledning, liksom möjligheten att ladda upp hemuppgifter dokument och dela dem med din handledare. Oavsett om du studerar för ett test eller behöver hjälp med ett specifikt problem, ger School Trainer en hög kvalitet online handledning erfarenhet, vilket gör dem till vinnare av godkännande i vår online matematik handledning översyn.

Funktioner

När du registrerar dig för en handledning plan med skolan Trainer, de erbjuder dig flera prissättning alternativ: du kan betala per vecka, månad, timme eller problemet. Och deras timpriser är några av de mest konkurrenskraftiga i branschen. De erbjuder ofta rabatt timme sessioner och låta eleverna betala med PayPal. De har också handledare runt om i världen, så att de kan tillhandahålla online handledning 24 timmar om dygnet.

En 100% pengarna tillbaka nöjdhetsgaranti medföljer varje handledning session. Och de kräver varje elev att hålla sig till deras “Ärlighet Policy” för att förhindra fusk. Om de upptäcker en elev har brutit mot politik, kommer de att säga upp studentens handledning tjänster. School Trainer handledare studenter i alla åldrar, inkluderar college-nivå studenter, men huvuddelen av sina elever är i högstadiet och gymnasiet.

Skola Trainer är allvarligt om att se sina matematiska handledning tjänster hjälpa dig så mycket som möjligt. För yngre elever, kräver de ett online eller telefon rådgöra med föräldrar. För äldre elever, kommer de att hitta dig en handledare, använd sedan första onlinesession att förstå var du är idag, där du vill vara och att tänka igenom de bästa alternativen för att uppnå dina utbildningsmål. De mäter framgången av deras handledning genom feedback från elever och föräldrar.

Att få gratis handledning tjänster från School Trainer, är allt du behöver göra värva en vän. Registreringen är också gratis. Dina handledning anteckningar och personlig information som lagras på ditt konto är säkert tack vare student enda inloggningsområdet. Och när du får på nätet matematik handledning från skolan Trainer får du hjälp av en akademisk coach – titeln de ger sina handledare. Akademiska tränare hjälpa eleverna arbeta med strategier och övningar som hjälper dem att studera smartare.

Det är lätt att börja ta emot hjälp från skolan Trainer, eftersom ingen extra hårdvara eller mjukvara krävs. Allt du behöver är en dator och en internetuppkoppling. En mikrofon kan också användas för att förbättra den handledning session, men det är inget krav. Du kan få omedelbar hjälp med att använda deras fria läxhjälp verktyg, eller så kan du schemalägga en math handledning session med en handledare.

verktyg

Att schemalägga en handledning session, e-posta dem din favorit dag, tid och ämne och skicka några dokument som du tror kan hjälpa din handledare. Även om du inte kan spara hela handledning i skolan Trainer, de håller en löpande sammanställning av tidigare hemuppgifter du har skickat, som kan vara till hjälp för att referera om du stöter på ett liknande problem i framtiden. De akademiska tränare på skolan Trainer är högt kvalificerade och erfarna medarbetare, och deras möten med studenter ständigt övervakas för att spåra de studerandes prestationer i skolan.

En mängd av studie material finns också. Det finns flera videohandledningar som täcker en rad olika matematiska begrepp, inklusive algebra, aritmetik, analys, linjär algebra, differentialekvationer och geometri; och du hittar massor av nedladdningsbara PDF-böcker som täcker ämnen i geometri, trigonometri, sannolikhet och linjär algebra.

Du har tillgång till de mest state-of-the-art verktyg som finns i online handledning världen när du använder School Trainer. Det finns en gemensam whiteboard område i den virtuella online-klassrummet när du är i session med en handledare. En valfri penna mus skrivande enheten kan också användas med den delade whiteboard utrymme, som låter dig skriva ekvationer i ett mer naturligt sätt. Du kan kommunicera med din handledare via chatt, och det finns också on-demand röst hjälp, så att du kan prata fram och tillbaka med din handledare via Internet-anslutning (detta kräver en mikrofon).

Lärarna på skolan Trainer täcker ett stort urval av grundläggande till avancerade matematiska begrepp. De erbjuder math handledning hjälp med vanliga matematiska begrepp som aritmetik, pre-algebra, pre-kalkyl, algebra, analys, geometri och trigonometri, samt college-nivå begrepp som linjär algebra, statistik, mängdlära, talteori, logik, Boolean algebra, sannolikhet, diskret matematik och differentialekvationer.

School Trainer ger alla alternativ kundservice du letar efter från en online matematik handledning tjänst. De erbjuder ett avgiftsfritt telefonnummer för alla frågor du har, och de ger också support. En rejäl frågor område kan hittas på deras webbplats, vilket ger svar på flera viktiga frågor, och det finns en blogg som delar plats uppdateringar och ger gott om studie råd som “Hur man förbereder för GRE” och “Hur man förbereder för end-Term tentor. “för en översikt över hur deras handledning tjänsten fungerar från början till slut, de ger en Flash demo som förklarar varje steg.

School Trainer är en enastående val, erbjuder en av de största urval av avancerade matematiska begrepp som finns på någon matematik handledning webbplats. Dessutom, deras komplett utbud av verktyg gör att du får ut det mesta av din online handledning upplevelse. Med gratis hjälp med läxläsning, är en blogg som delar ut rikligt studie tips och handledare som är tillgängliga 24 timmar om dygnet School Trainer en förstklassig nätet matematik handledning tjänst.

matematiska begrepp

Hjälp och support

Sammanfattning