nätet teknisk support – USTechSupport 2017

USTechSupport är en anständig online teknisk support som specialiserat sig på PC service och reparation. Företaget är inte alls lika omfattande som andra fjärrsupporttjänster vi granskat, men det kan vara den perfekta lösningen om du enbart använda datorer och Microsofts produkter.

Sammanfattning

USTechSupport levererar snabba och effektiva korrigeringar för din dator. Några av de vanligaste problemen företaget kan fixa inkluderar trög operativsystem, malware infektioner, programfel och systemkrascher. Men problem med datorn är inte den enda tjänst USTechSupport ger; tjänsten erbjuder också förebyggande stöd för att säkerställa bästa prestanda från din dator. Detta inkluderar webbläsarsäkerhet, anti-virus programinstallation och en online backup lösning som tillhandahålls av företaget. USTechSupport kan också hjälpa dig med alla dina digitala tillbehör, inklusive routrar, MP3-spelare och någon annan enhet som ansluts till datorn.

Oavsett datorproblem du arbetar med, ger denna avlägsna support flexibla servicealternativ för att få dig den hjälp du behöver. Bortom engångs korrigeringar, tillhandahåller tjänsten prenumeration planer för en PC och tre datorer. Det senare är perfekt för familjer och hemmanätverk. Varje plan inkluderar obegränsad PC-support, samt bolagets egenutvecklade online backup service och antivirusprogram.

Medan USTechSupport ger utmärkt PC tjänst, hittar du att det saknar en stor del av nätet teknisk support: det stöder inte Mac-operativsystemet. Därefter, om du är en Mac-användare eller om ditt hemmanätverk består av både PC och Mac, är inte USTechSupport ett hållbart alternativ för teknisk support.

En annan fråga som vi har med tjänsten är dess kostnad. Teknisk support kan vara kostsamt att börja med, men USTechSupport prissättning är inte alls lika konkurrenskraftiga eller gynnsamt som erbjuds av andra företag. Du betalar nästan lika mycket för en engångs fix som avgiften för en årlig prenumeration. Dessutom tar företaget ett månatligt underhåll avgift för sina abonnemang. Så när du får obegränsad PC-support, det är på en mycket brantare pris än du sannolikt skulle betala med en annan tjänst.

När det gäller kundsupport, USTechSupport misslyckats med att svara på någon av våra e-förfrågningar. Företagets supportpersonal ligger i Nordamerika, så det finns ingen språkbarriären. Men varje gång vi krävde för att tala med en agent, försökte de medföljande oss och var lite påträngande i sina försök.

USTechSupport är inte den mest kostnadseffektiva eller omfattande teknisk support ute, särskilt med tanke på att det inte stöder Mac-datorer. Det kan dock vara värt att undersöka om du enbart använda datorer.