oljevärmare – Comfort Glow, 2017

Comfort Glow eleganta Oljefylld radiator, modellnummer EOF260, är ​​en tyst uppvärmningsanordning som har lagt till funktioner som gör det mobila och säkra att använda. Dessa funktioner inkluderar hjul för enkel förflyttning, automatisk avstängning om enheten överhettas och handtag på båda sidor av maskinen för bärbarhet.

Denna apparat har tre värmelägen: låg, medium och höga temperaturer. Du kan justera värmenivåer med hjälp av en svart vred på sidan av oljevärmaren. Dessa förinställda temperaturer justera genom en termostatstyrning, som också är på sidan av enheten. Termostaten kan du finjustera de förinställda värmenivåer i fall de är för varmt eller för kallt. Denna konstruktion gör det kan för kylaren för att nå temperaturen du önskar med högre noggrannhet.

Oljevärmaren har en toppeffekt på 1500 watt. Vid denna maximala kapacitet, apparaten värma upp ett rum upp till 300 kvadratfot i storlek. Men massor av variabler påverkar denna kvadratmeter. Apparaten fungerar bäst i ett slutet utrymme. Om värmeelement känner att dess inre temperatur blir för varmt, eller det överskrider sin maximala effekt, stänger av sig själv enheten. Detta förhindrar potentiellt farlig överhettning som kan skada kylaren, du eller ditt hus.

De sju metallfenor är bred och platt för att uppnå de flesta mängden yta. Detta gör det möjligt att värma mer omgivande luften och utstrålar värme i rummet. Även om denna radiator inte använder någon olja som bränsle, i stället har olja förseglade inuti enheten, som utstrålar värme. Det finns ingen anledning att ändra eller fylla på olja inuti enheten.

Denna oljefylld radiator har flera funktioner som gör det möjligt för 19 pund apparat att bli mer rörliga. Fyra hjul gör det möjligt att rulla radiatorn från rum till rum. Hjulen kräver montering. Dessutom är en främre och bakre handtag ingår om du behöver liv och flytta värmaren uppför trappan. För att eliminera risken för fall, har apparaten en inbyggd sladd caddie för att eliminera eventuellt överskott sladd som kan orsaka en snubbelrisk.

Måtten för denna maskin är 14 x 10 x 25 inches. Den enda montering krävs är att fästa hjulen, vilket är en valfri funktion. Värmaren är vit med svarta accenter. En röd signallampa varnar när enheten är på.

Comfort Glow eleganta Oljefylld radiator är kapabel att värma upp till 300 kvadratfot. Det har också flera rörlighet och säkerhet add-ons. Dess tre förinställda värmenivåer arbeta parallellt med termostaten. Enheten inkluderar inte en praktisk timer funktion och hjulen kräver montering ur lådan.