omvårdnadstjänster – Bright Care, 2017

Bright Care erbjuder ett komplett sortiment av hemsjukvård tjänster, inklusive kvalificerade sjuksköterskor för att behålla din älskade en livskvalitet och för att stödja anhörigvårdare. Företaget erbjuder helt avskärmade RNS, LPNs, CNA, läkare och komplett ärendehantering för att ge vård av god kvalitet till din älskade.

Företaget tillhandahåller professionell omvårdnad för kroniskt eller döende patienter i alla åldrar. Varje plats är oberoende ägs och drivs, så att du kommer att arbeta med en lokal vårdteam. Varje plats går igenom en rigorös ackrediteringsprocessen förvaltas av den gemensamma kommissionen.

Den gemensamma kommissionen är en oberoende ideell organisation som certifierar ca 21.000 organisationer och program sjukvårds. Brightstar standarder och metoder har fått Gold Seal of Approval från den gemensamma kommissionen. Dessutom är alla Bright personal licensierade, bundna och försäkrad, vilket kan bidra till att ge sinnesfrid eftersom de flesta husägare politik utesluter täckning för människor som arbetar i hemmet.

Urvalsförfarandet för vårdgivare är grundlig liksom. Varje anställd genomgår en kriminell bakgrund kontroll och referens check, plus Bright verifierar licensieringen / certifiering av varje anställd, som ständigt övervakas under sin anställning. Dessutom är sjuksköterskor genomgå flera hälsokontroller, inklusive en drog screening, och vara aktuell med sin hepatit B-vaccination, blodburen patogen och HIPAA utbildning och HLR certifiering.

Det erbjuder omfattande kvalificerad hemsjukvård varhelst kunder bosatta, även i vårdhem och hemtjänst anläggningar. Sjuksköterskor är tillgängliga 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan. De ger stöd för ett brett spektrum av kunder, inklusive personer med funktionshinder, olycksoffer, efter leverans moms och dem som återhämtar sig från sjukdom eller kirurgi.

En del av de tjänster deras sjuksköterskor tillhandahåller inkluderar sår förbandsbyten, administration av katetrar och intravenösa droger, injektioner, rör matning och bloddragningar. De hjälper också med medicinsk utrustning såsom morfin pumpar, fläktar och monitorer. De kan också utbilda vårdgivare eller patienten i vissa tekniker egenvård.

Medicare täcker inte denna typ av vård, men om du har en långsiktig vård försäkring, kolla med din leverantör. Brightstar erbjuder även andra typer av icke-kvalificerad vård för tillfällen då du inte behöver en licensierad sjuksköterska. Detta inkluderar hjälp med ljus hushållning, ärenden och kompletterande besök.

Vare sig du letar efter hjälp med enkla uppgifter runt ditt hus eller kvalificerad medicinsk vård, erbjuder Bright en rad tjänster och fullt kvalificerad och utbildad personal och är en omvårdnadstjänst värt att överväga. Företaget är ackrediterat av den gemensamma kommissionen och dess personal är licensierade, bundna och försäkrad.