online aktiehandel – Firstrade 2017

Firstrade erbjuder online aktiehandel, börshandlade fonder, obligationer, fonder och alternativ handel. Online-handel avgifter är $ 6,95, och mäklare-assisterad handel kostar $ 19.95. Utökade öppettider är en nyckel har Firstrade erbjudanden. De utökade timmar innebär att du kan göra affärer före eller efter traditionella marknads timmar. Du kan reagera på nyheter och rapporter innan marknaden öppnar 08:05 till 09:25 och efter timmar från 04:05 till 17:25 EST.

Sammanfattning

Online aktiehandel instrumentpanelen är enkel och organiserad i två kolumner. Den första kolumnen visar din kontoinformation. I den här kolumnen kan du se dina saldon och status för alla beställningar. Du kan organisera denna kolumn genom att dra och släppa diagram där du vill ha dem. Det är möjligt att visa flera konton samtidigt, och du kan se diagram över kontots resultat. Den andra kolumnen hjälper dig att övervaka marknaden. Här kan du se översta historier och övervaka vinster och förluster på marknaden. Båda kolumnerna är anpassningsbara för att hjälpa dig att fatta välgrundade affärer. Det finns också en snabb fältet längst ner på skärmen oavsett var du går på Firstrade webbplats som gör att du kan få snabb information och göra affärer utan att behöva navigera bort från den aktuella sidan eller öppna en annan flik.

Förutom den datorbaserade plattform erbjuder Firstrade gratis iPhone och Android-appar. Båda appar gör det möjligt att du visar ditt konto instrumentpanelen, köpa aktier på nätet och övervaka nyhetsflöden.

Utbildningen centrum erbjuder fyra verktyg för att hjälpa dig att välja den bästa placeringsstrategin. En investering ordlista förtydligar handel och investeringar termer du stöter på. Skatte guide förklarar hur regler som fastställts av regeringen påverka dina investeringar. En grundlig förståelse av skatt hänförlig till online-handel kan hjälpa dig att välja den bästa investering strategi. Investeringsstrategin guider erbjuder detaljerad information om att handla med aktier på nätet och beskriver olika investera strategier. Dessa guider jämföra fördelar och nackdelar av vanliga strategier för att hjälpa dig att avgöra vilken strategi är en bra passform för din portfölj. Den sista guiden handlar om marginal lån. Denna guide diskuterar riskerna för marginalen investera och fördelarna med att lägga till din portfölj. Även om dessa pedagogiska resurser är användbara, inte Firstrade inte erbjuda så många djupgående resurser som de bästa online aktiehandel företag gör.

Firstrade erbjuder en mängd olika investeringsalternativ för att hjälpa dig att bygga din portfölj. Priserna för online-handel och mäklare-assisterad handel är konkurrenskraftiga i jämförelse med andra online aktiemäklare. Utökade öppettider är en unik funktion som gör att du kan placera dina affärer innan marknaden öppnar eller efter att den har stängt. Handelsplattformen är enkel och tillgänglig på iPhone och Android-appar.