online-auktion webbplatser – OnlineAuction.com, 2017

På OnlineAuction.com kan du sälja dina produkter utan att betala en notering eller värde avgift final. I stället tar tjänsten en liten månadsavgift till säljare. Även om denna auktionswebbplats har en relativt liten medlemsbas, erbjuder flera olika kategorier och färre försäljningsbegränsningar än andra platser.

Sammanfattning

OnlineAuction.com har fyra olika typer av medlemskap. Du kan bli en grund köpare verifierade köpare, säljare eller grundande medlem för en månadsavgift. Köparen medlemskap kan du bjuda på något, med den grundläggande köparen medlemskap begränsar hur mycket du kan tillbringa en dag. Säljaren och grunda medlemskap kan du sälja på platsen, med grundar medlemskap erbjuder flest funktioner. De enda andra avgifter plats avgifter för auktion förbättringar. Du kan lägga till bilder, lista identiska objekt eller har din auktion notering på hemsidan.

Med endast 100.000 medlemmar, är detta auktionswebbplats liten jämfört med andra. Men erbjuder flera olika funktioner som främjar dina artiklar för att hjälpa dem att sälja. För en liten avgift kan du marknadsföra dina produkter med en utvald notering. Om du vill annonsera utanför platsen, lämnar tjänsten dina artiklar till olika sökmotorer, och du kan länka till din egen hemsida på alla dina listor.

Denna budgivning webbplats inte hålla trafikrapporter om dina artiklar för att hjälpa dig att hitta din målgrupp. Dock har varje notering en sidvisning räknare som visar hur många människor har besökt din sida. Dessutom kan användarna ge feedback om varandra. Säljare och köpare kan både dela tidigare transaktions erfarenheter, som påverkar deras köpare och säljare feedback betyg.

Tjänsten har flera olika funktioner för att hjälpa dig att locka köpare och gör köp och försäljning av processer lätt. Du kan inkludera buy-nu knappar på varje lista så att köparna har ett sätt att köpa ett objekt utan budgivning. Köpare kan söka efter dig med användarnamn och spara din information så att de kan se dina sidor regelbundet. På samma sätt kan du blockera alla köpare som du inte vill visa eller budgivning på dina produkter.

Tyvärr gör auktionssajten inte har en tredje part upplösning centrum. I stället har det köpare och säljare lösa sina egna konflikter, vilket kan vara svårt när någon inte betala eller leverera.

Auktionen webbplats erbjuder flera olika betalningsmetoder för dig att ta från köpare. Du kan acceptera betalning i form av checkar, kontanter, kreditkort, postanvisningar, Xcoin, Google Checkout och PayPal. Men med hjälp av en tredje part service säkerställer en säker transaktion upplevelse för både dig och köparen. Efter auktionen, kan du skicka en faktura via e-post eller använda tjänsten O-post till köparen. Däremot webbplatsen inte varna dig när ditt konto har nya meddelanden.

Företaget erbjuder starka supportalternativ. Du kan kontakta representanter via e-post eller telefon, och du kan kommunicera med andra medlemmar på community forum. Om du inte kan hitta svar i forumet, kan du söka den omfattande FAQ sida.

OnlineAuction.com erbjuder en säker miljö för köpare och säljare att mötas. Med bara en liten månatlig medlemsavgift, kan du hålla alla vinster från din försäljning. Även om denna auktion webbplats har en liten medlemsbas, erbjuder reklam alternativ både på och utanför den plats som hjälper dina artiklar får mer trafik.