Online Brand hanteringstjänster – Reputation.com 2017

Reputation.com är mestadels sysslar med att skydda och reparera befintliga rykte och mindre intresserade av att etablera nya varumärken online, men alla dessa områden kan påverka varandra när det gäller att branding förvaltning.

Sammanfattning

I riket av företagets online-rykte, kan ett negativt yttrande förstöra helhetsintrycket av ditt företag bland potentiella kunder, särskilt om det ytor högt i sökresultaten. De flesta människor som forskar ditt företag kommer inte läsa förbi den första sidan av Google eller andra sökmotorer resultat, så det är viktigt att du tar så mycket kontroll över dessa resultat som möjligt. Reputation.com är redo att hjälpa dig att göra det.

De använder SEO och länk byggnad strategier för att dra mer trafik till din webbplats. De kan också hjälpa dig att skapa innehåll för att motverka de negativa – neutrala eller positiva internet inlägg såsom pressmeddelanden, white papers, fallstudier och infographics. Optimerad för rätt sökord, kan dessa typer av dokument dra in mer trafik och tryck negativa recensioner i sökresultaten ranking.

Reputation.com är inte företaget att hjälpa dig att ta produktbilder eller göra en attraktiv logotyp och webbplats för att imponera potentiella kunder. Det kommer inte att hjälpa dig att planera och hantera e-postkampanjer. Naturligtvis är dessa typer av insatser kan eller inte kan vara viktig för din specifika situation.

Om du är mycket oroade över onlineattacker från några missnöjda tidigare anställda eller kunder skulle Reputation.com göra en bra bundsförvant. Deras patenterade teknik kommer att vakta ditt rykte väl. Detta är en av de få varumärkesbyråer vi utvärderade som erbjuder automatiserad känsla – i grund och botten en sammanfattning om bloggar, kommentarer och annat innehåll på nätet som hänvisar till ditt företag är positiva eller negativa – och vi tror att det kan vara ett användbart verktyg, särskilt om du är upptagen. Reputation.com har ett lättanvänt webbaserat instrumentbrädan där du kan logga in för att få en snabb sammanfattning av hur många online recensioner av ditt företag är positiva, negativa och neutrala.

Reputation.com ger inte mycket prov arbete till potentiella kunder. De föredrar att hålla pressmeddelanden och andra dokument som de skapar för kunder konfidentiella, men skriften på bolagets egen webbplats utmärkt. Det ger oss förtroende för att de skulle kunna skriva kvalitet kopia för ditt företag också.

Reputation.com inte erbjuda vissa tjänster vi vill få reda på ett ställe med en varumärkesbyrå, inklusive logotyp och webbdesign, men företaget inte erbjuder många sätt att mäta och åtgärda intryck människor får av ditt företag på nätet. Om det är din primära oro, kan detta märke Management Agency vara en bra passform.