Online Den utbildningstjänster – KBT Nuggets, 2017

KBT Nuggets erbjuder on-demand kurser för IT-proffs som vill finslipa sina färdigheter eller hålla dem aktuella. Online IT-utbildningsprogram stödja ett antal yrken, inklusive systemadministratörer, utvecklare, nätverkstekniker, DevOps lag och mer. Kurserna är utformade för upptagen yrkesverksamma och är tillgängliga via ett antal online och mobila plattformar.

KBT Nuggets utformat sitt system för att följa livet för upptagen yrkesverksamma. Alla dess kurser kan slutföras på skrivbordet eller mobil plattform. Dess program kan laddas ner i Apples iOS butiken Google Play Butik och via Amazon. Kurserna består mestadels av korta videofilmer som leds av IT-personal anpassade för andra IT-proffs. Det är osannolikt att detta skulle vara en bra utgångspunkt för nybörjaren. Dessa kurser är bäst definieras som online professionella seminarier.

Online seminarier omfattar en rad olika ämnen inklusive CompTIA, Microsoft Windows Server, Cisco, Amazon Web Services, Linux, VMware och Juniper. Medan skolan inte är ackrediterad, betyder erbjuda sina egna online-certifiering i dessa banor. Medlemskap prissättning är tillgänglig för individer, grupper och statliga organisationer.

Nya studerande kan anmäla sig till en rättegång. Den grundläggande plan faktureras månadsvis. Premium plan är en engångs årliga utbetalningen, som erbjuder en besparing över den månatliga planen. Båda planerna ger dig tillgång till över 9000 timmar strömmande video. En Premium ingår i abonnemanget sina virtuella labb, som ger dig praktisk erfarenhet med den teknik som diskuteras i online-utbildning. Med denna plan, får du också tillgång till tränare och övningsprov. Både Basic och Premium paket kan du bokmärke och göra anteckningar i en video, och ger dig tillgång till de kompletterande material för varje utbildning. Du behöver bara mobil åtkomst via Premium planen.

Lag av fem eller fler som registrerar sig för Premium planer ges tillgång till mängdrabatter. För mer information om laget registrering, kontakta företaget direkt. KBT Nuggets tillhandahåller för närvarande på nätet utbildningslösningar för amerikanska militären, och även det amerikanska justitiedepartementet, NASA, DARPA och mer. Om du är administratör för en lokal eller statlig myndighet, fråga direkt om prissättning och lämpliga program för din personal.

KBT Nuggets har en enkel medlemskap struktur för att ge IT-utbildning på nätet för erfarna yrkesmän. Alla klasser finns på begäran. Laget rabatter finns tillgängliga. Certifieringsvägar inkluderar vanliga företagslösningar, inklusive Microsoft, Cisco, Linux och Amazon Web Services.