Online Den utbildningstjänster – Pluralsight, 2017

Pluralsight bygger på nätet IT utbildningsprogram för personer som vill öka sina kunskaper i sin egen takt. Klasser kan nås online via en dator eller en mobil enhet. Studenter kan registrera sig, och anpassade kurser kan också utvecklas för enskilda företag, skolor och statliga organisationer.

Individer får tillgång till två olika inlärningspaket. Den grundläggande plan ger tillgång till Pluralsight s 3.700 online-kurser. Dessa kurser kan påbörjas och avslutas baserat på ditt personliga schema. Den grundläggande plan ger också tillgång till mobila applikationer lärande, vilket gör att en student att använda alla anslutna enheter för att logga in på kursinnehållet.

Plus planen är något mer interaktiv. Plus också möjliggör visning offline, nedladdningsbara övningar som sedan kan sparas lokalt, liksom grundliga kurs före och efter avslutad kurs. Prissättning för både Basic och Plus finns för månads- och årliga utbetalningar.

Kurser är alla sökbar på nätet och taggade enligt breda ämnen, som JavaScript, utvecklingsverktyg, spelutveckling, nätverk, SQL och mer. Det finns över 1400 taggade ämnen inom sin databas. Den genomsnittliga kursen är typiskt knappt två timmar lång, men många är väl över tre, fyra och ibland fem timmar. Eftersom detta online skola inte är formellt ackrediterad, är college kredit sannolikt inte utfärdats för de flesta av dessa kurser.

Det finns massor av olika utbildningsvägar som finns, som alla fokuserar på företagens IT-utbildning och teknik. Några av dessa utbildningsvägar inkluderar vanliga och populära plattformar, som Android, C ++, Windows Enterprise Apps och Java. Några oväntade ram kursen ingår två sidor säkerhet och kryptering: en Ethical Hacking utbildningsväg samt uppdateringar till dess Systems Security Certified Practitioner, eller SSCP, certifieringsprogram.

Organisationer kan njuta av en viss flexibilitet med Pluralsight prissättning. Företag med stora interna IT-team, kanske du vill titta på denna möjlighet. Bulk prissättning kan citeras på nätet för grupper om två eller flera, upp till 21 användare. Pluralsight kommer att erbjuda anpassade prissättning för 25 licenser eller mer.

Pluralsight har en robust mängd online IT utbildningar och stigar tillgängliga för IT-proffs eller nybörjare som vill förbättra sina kunskaper. Prissättning är uppdelat i månatliga och årliga paket. Bulk prissättning är tillgänglig för små, medelstora och stora organisationer. Det kan också skapa anpassad utbildning för lärare och statliga organisationer.