online högskolor – Franklin University 2017

Franklin universitet är en ackrediterad ideell skola med både på campus och online-utbildningar. Du kan få en associera, kandidat- eller magisterexamen från denna online skola.

Enligt universitetets paraply, driver online skola tre högskolor: Hälsa och offentlig förvaltning; Konst, naturvetenskap och teknik; och Ross College of Business. Du kan ta din online klasser när du väljer. Du kan kommunicera med lärare via e-post, chatt och diskussionstrådar. Universitetet främjar också möjligheter till nätverkande bland studenter.

Franklin University erbjuder 36 olika online grad program för studenter, inklusive omvårdnad, marknadsföring, företagsekonomi, webbutveckling, personalförvaltning, redovisning, straffrätt management och finansiell planering. Det har också nio nätet magisterprogram, däribland hälso- och sjukvårdsförvaltning, affärs psykologi, redovisning och datavetenskap.

Franklin University är regionalt ackrediterade av Higher Learning kommissionen och är en medlem av North Central Association. I genomsnitt tar det 124 timmar kredit för att tjäna en grundexamen på $ 545 per kredit timme och $ 511 för datavetenskap, IT och andra tekniska områden.

Kvalificerade studenter kan ansöka om skol finansierade stipendier, federala bidrag, studielån eller arbets utbildningar. Du kan också ansöka om stipendier och bidrag från externa källor. Skolan erbjuder fördelar för militär personal, veteraner, makar och anhöriga.

Förutom sina online grad program erbjuder Franklin i klassen undervisning på 17 platser i Ohio, en vardera i Indiana och Pennsylvania, och två i Wisconsin. Några av dessa inlärningscentra tillhör Franklin, medan andra har avtal med skolan för att ge instruktioner.

När du registrerar dig i online-kurser, kan du använda material från högskolans bibliotek och bokhandel, och du har tillgång till kursmaterial vid alla tidpunkter. Denna skola erbjuder diskussionsforum, videokonferenser och onlinechatt så att du kan studera och nätverka med andra studenter.

En ovanlig aspekt av Franklin är dess personlig utveckling Coaching program. Detta online skola kan koppla ihop dig med någon som kan ge dig både akademiska och livet råd. Skolan erbjuder också gratis Karriär Coaching att hjälpa dig att utvärdera dina kunskaper och mål, anser karriärmöjligheter, förbättra dina jobb jakt förmågor och mer.