online sällskapsdjur leveranser – Petco

Den allra bästa av Online Pet Supplies tjänster framträder tydligt och marginalen mellan våra första och andra plats leverantörer är mycket smal. Petco ger ett exceptionellt brett utbud av sällskapsdjur hygienprodukter och tjänster och erbjuder en enkel att använda, praktisk webbplats.

husdjur som stöds

enastående funktioner

Petco huvudsakliga fokus ligger på stöd hundar och katter, som motsvarar deras överväldigande popularitet som sällskapsdjur. Dessutom petco går långt utöver gränserna för katt och hund marknader som erbjuder ett komplett sortiment av mat och andra produkter för andra husdjur samt inklusive fåglar, fiskar, reptiler och amfibier, och allomfattande kategori kallad smådjur. Petco innefattar chinchillor, illrar, gerbiler, marsvin, hamstrar, möss, kaniner och råttor i denna grupp. Om du är en fisk älskare, erbjuder PETCO allt från enkla skålar till den mest sofistikerade av akvarier och även dammar. De har också levande fisk och rock, vattenväxter och tillbehör för alla dessa miljöer.

Förutom mat och andra produkter för sällskapsdjur, PETCO erbjuder även ett brett urval av vilda fågelmat och matare.

Petco erbjuder ett stort utbud av mat och andra förnödenheter för hundar och katter. I själva verket när det gäller stora antalet föda, det faktiskt överträffar valet erbjuds av PetSmart med totalt 389 hund livsmedel som representerar 44 varumärken och 306 kattmatsprodukter från 36 tillverkare. Som jämförelse, markeringen på någon lokal butik verkar ganska futtiga.

Petco är också en stor stormarknad för icke-livsmedels sällskapsdjur leveranser. Det skulle vara svårt att tänka på ett tillbehör som butiken inte erbjuder. Handla för alla typer av koppel och halsband, utfodring tillbehör, grooming hjälpmedel, leksaker och godis. Du hittar även ett brett sortiment av receptbelagda och över disk botemedel för alla typer av krämpor samt näringstillskott.

Urval

PETCO har också en grupp av specialbutiker för ditt husdjur. För det senaste inom PET mode, har de en kläder butik med poster så enkelt som bandanas eller extravaganta som kostymer och klänningar. Deras kallt väder Store vänder sig till husdjur som uthärdar hårda klimat och omfattar uppvärmda sängar och skålar samt isolerade hus. Loppor och kryssa kontroll är en viktig fråga för de flesta djurägare och denna kategori får sin egen specialitet butik. Så gör också kunder som vill söka upp alla naturliga och ekologiska produkter för sina husdjur och det finns även en grön butik för dem som vill vara jord vänlig med biologiskt nedbrytbara produkter. PETCO har också specialbutiker för att resa med ditt husdjur eller friluftsliv.

Petco s urval är så stor att om det inte vore för exceptionell organisation kan det vara svårt att hitta en önskad produkt. Lyckligtvis platser layout är exceptionell för att hjälpa dig att hitta precis rätt produkt. Hund och katt Nutrition Centers ‘Food Selector funktion är nyckeln till att hitta den bästa möjliga mat till ditt husdjur. För dem som redan har beslutat om en föredragen märke av mat, shopping av varumärket på ett kick. Men om du vill anpassa din sökning baserad på en PET specifika behov, hittar du en uppsjö av alternativ på ditt kommando.

Verktyget gör det möjligt att mata in en rad variabel om ditt husdjur, inklusive ålder, aktivitetsnivå, livsstil och särskilda medicinska problem. Det tar också behoven hos vissa raser och storlekar hänsyn. Du kan även ange form av mat du föredrar liksom de viktigaste källorna till protein, kolhydrater och andra viktiga ingredienser som du föredrar. Maten Selector kombinerar alla dina data för att komma med några rekommendationer som uppfyller alla dina krav.

En annan av Petco s praktiska funktioner kallas Botten Bowl & More. Det är en prenumerationstjänst som låter dig har valt sällskapsdjur och förnödenheter levereras automatiskt. Förutom mat, innehåller den loppor och fästing produkter, mediciner och kosttillskott. I själva verket finns det över 3000 produkter i hela platsen som visar ikonen bottenlös Bowl. Inköpta varor på detta sätt levereras på en återkommande basis på ett schema som du definierar.

Typiskt för online-återförsäljare, PETCO accepterar betalning med de flesta större kreditkort men erbjuder också alternativ om du föredrar att inte använda ett kort. De stöder PayPal, Google Checkout och Bill mig senare betalningstjänster. Även om det inte specifikt accepterar kontroller, de accepterar telecheck som är en tjänst som gör det möjligt att betala direkt från ditt lönekonto genom att kontrollera kontoinformation. De accepterar även betalning via PETCO presentkort och online presentkort.

Petco erbjuder fri frakt på ett brett urval av varor för order över $ 50. Liksom andra platser, men inte detta är inte mat och andra tunga eller annars är svårt att transportera varor. Enligt lag måste PETCO debitera moms för order som levereras till stater där de har butiker.

Funktioner

Petco returpolicy tillåter återgång till någon petco butik eller PETCO.com. Om du återvänder varor till en butik, kommer fraktkostnader inte återbetalas, men du kan ringa ett gratisnummer för att erhålla tillämplig frakt kredit.

Din ekonomiska och orderinformation skyddas av PETCO branschstandard Secure Socket Layer (SSL) webbplats kryptering. I likhet med andra online-återförsäljare, när du registrerar dig med PETCO.com, du bad om några kontaktuppgifter, såsom namn och e-postadress. Kunden kontaktinformation från anmälningsblanketten används för att skicka dig information om PETCO och vissa partnerföretag. Om du inte vill ta emot sådan kommunikation finns välja bort möjligheter.

betalnings~~POS=TRUNC

Den petco webbplats är testad och certifierad dagligen för att klara “McAfee Secure” Security Scan. För att lösa oro möjligt hackare tillgång till dina konfidentiella data och säkerhet att besöka denna plats, visas “live” McAfee Secure märke när denna webbplats passerar de dagliga McAfee Secure tester.

Petco erbjuder kundtjänst via telefon men har mer begränsade öppettider än de som erbjuds av topprankad PetSmart. De kan kontaktas från 05:00 till 10:00 PT på vardagar och från 06:00 till 09:00 PT helger. De ger också e-stöd som är bekvämt organiseras så att din fråga når rätt avdelning direkt. Hemsidan PETCO har en bra “Svar Den” där kunderna kan ställa frågor och få svar både från PETCO personal och andra kunder som kan ha liknande erfarenheter. Det är en stor resurs som i kombination med deras omfattande FAQ avsnitt innehåller information om ett mycket brett och djupt sortiment av ämnen.

Petco erbjuder en enastående utbud av sällskapsdjur och förnödenheter samt en mycket hjälpsam, välorganiserad webbplats för medhjälp i köpprocessen. Konkurrensen om våra # 1 och # 2 platser för Online Pet Supplies är extremt tät och båda butikerna är väl värda din ersättning.

Säkerhet

Kundsupport

Sammanfattning