online sällskapsdjur leveranser – Petland Rabatter

Petland Rabatter erbjuder ett brett utbud av sällskapsdjur och andra förnödenheter för den stora majoriteten av critters som sannolikt kommer att hållas som husdjur. Online sällskapsdjur leveranser är tillgängliga för hundar och katter, fåglar, både tama och vilda, fisk, reptiler och fångsten alla kategorier av små djur. Det slutliga gruppering omfattar hamstrar, kaniner, marsvin, chinchillor, gerbiler och andra små däggdjur.

Val av livsmedel, särskilt för hundar och katter, är stora men ganska svårt att söka. Om du vet exakt vad du letar efter du inte har alltför mycket problem. Du kan söka efter tillverkare eller specifika ord i ett produkter namn. Å andra sidan, om du försöker räkna ut vilken mat bäst uppfyller dina husdjur behöver det inte mycket hjälp tillgänglig. Även om du kan begränsa din strävan efter burk, torr eller påsar av mat, det inte finns andra parametrar för att hjälpa till. Samma kritik gäller för andra produktkategorier, men eftersom utbudet är mindre, är en systematiserad sökning förmodligen inte så viktigt.

Webbplatsen har en sektion som heter Pet Care Sheets som tycktes vara en förvaringsplats för informativa artiklar och annan information för att hjälpa djurägare att ta hand om hans djur. Vi blev besvikna, men att upptäcka att dessa vård bladen var lite mer än korta beskrivningar av produkttyper för olika djur med länkar till de produkter för köp.

Petland Rabatter accepterar stora kreditkort som betalning men inga andra alternativ finns tillgängliga. De kommer att skicka ett e-postmeddelande som bekräftar leverans av order, men inte erbjuda leverans spårning längre än så.

Hur gör andra ledande online sällskapsdjur leveranser återförsäljare jämfört med Petland rabatter? Läs våra recensioner av PetSmart och PETCO för mer information.