panini press – Hamilton Beach Panini Grill 2017

Hamilton Beach Panini Grill är en enkel möjlighet för framställning av grillade smörgåsar. Till skillnad från vissa andra modeller, fungerar det endast i en presskonfiguration. Även om det är i stånd att tillagning av kött, gör det inte riktigt lika bra som högre wattal panini grill. Det är en bra produkt om du bara är ute efter att göra smörgåsar och vill undvika extra kostnad, storlek och vikt som vanligtvis förknippas med modeller som är mer mångsidig.

Detta panini brödrost lyser i sin kompakta storlek och vikt. Drygt en fot bred och fyra inches tjock, är det lätt att hitta en plats att stuva undan när du inte använder den. Andra Panini maker alternativ kan erbjuda fler funktioner, men det finns något som talar för en apparat som fungerar bra utan att bli en permanent kök fixtur.

Det finns en flytande lock som lägger sig jämnt på smörgåsar av nästan alla bredd. Dess dubbla aluminiumplåtar värms upp snabbt, och en non-stick beläggning gör sanering lätt. Trots dessa fördelar, dess brist på löstagbara plattor begränsar dess potentiella användningsområden. Det finns ingen frivillig grillplåten som skulle låta dig att förbereda objekt som ägg eller pannkakor. Dessutom finns det ingen möjlighet att sätta plattorna i en diskmaskin för enkel sanering.

Hamilton Beach Panini Grill kunde inte vara enklare att använda. Du vänder helt enkelt pressen på, vänta på grönt ljus för att lysa du din smörgås i mellan plattorna och ta bort den när den är klar. Denna enkelhet offrar finare kontroll som beviljats ​​av andra modeller, men det gör också att förbereda rostade smörgåsar desto mer lätt.

Hamilton Beach Panini Grill har en två års garanti, vilket är längre än garantin på många andra modeller och med tanke på budgeten priset på denna press, lägger lite lugn och ro för ditt köp.

Även om det kanske inte är den mest funktionsrika panini maskin, Hamilton Beach Panini Grill utför de väsentliga inslag i en panini press väl. Dess enkelhet gör det otroligt lätt att använda, och dess kompakta storlek och vikt gör att det kommer att passa in bra i alla kök. Totalt sett är The Hamilton Beach Panini Grill en enkel och billigt alternativ för att förbereda någon form av smörgås med lätthet.