popcorn maker – Presto PopLite Varmlufts 2017

Presto PopLite Varmlufts popcorn maker samman ut massor av popcorn på bara två till tre minuter. Tillverkaren säger att det gör upp till 18 koppar, även om våra tester visade endast 15 koppar under två test; Men använde vi kända varumärken popcorn som vanligtvis ger mindre popcorn än billigare sorter. Popcorn från denna luft popcorn Popper var rätt smakrikt, och det fanns inga brända kärnor.

Sammanfattning

Till skillnad från de bästa popcorn beslutsfattare, lämnar detta en många bortkastade kärnor. Efter att ha placerat en halv kopp premium popcornkärnor i Presto PopLite Varmlufts Popper, fann vi i två separata tester som det gav 15 koppar popcorn och vänster två matskedar unpopped kärnor. Det är en hel del bortkastad popcorn. I själva verket producerade luft Popper mer unpopped kärnor än någon av de andra som vi testade, en avgjord nackdel.

Liksom alla luft popcorn poppers, är att behandla du skapat utan olja, så kaloriförbrukningen är låg, i allmänhet omkring 30 kalorier per kopp. Om du inte är särskilt bekymrad över kalorier, kan du smälta smöret i den övre delen av popcornmaskinen, som fungerar som ett mått, så det kan droppa ner på majs som det är poppade. Men innebär detta synsätt mer rengöring.

Inga lösa delar av denna luft popcorn Popper kan diskas i diskmaskin, eftersom de är de bästa popcorn beslutsfattare. Ändå är rensningen ganska enkelt: En enkel torka nedåt för basen och säden rännan gör ofta susen. Mer noggrann rengöring kräver handtvätt med tvål och vatten.

Enheten levereras med antingen en svart eller vit botten och en röd, gul eller svart topp, där en klar plast ränna vilar. En nackdel är att plastdelarna är inte BPA-fria, vilket inte nödvändigtvis gör det farligt; det betyder bara att spårmängder av kemikalien kan smitta av sig på popcornen.

Presto har hjälpsamt skrivit ett antal recept på sin webbplats. Du kan prova Sassy South of the Border popcorn, eller, om du föredrar sötsaker i stället för salt, Presto recept för caramel popcorn med jordnötter.

Detta popcorn maker stöds av ett års garanti, vilket är standard inom industrin. Du får också en användarmanual som talar om hur man använder och rengöra maskinen. Om du stöter på frågor, kan du kontakta tillverkaren via e-post eller telefon. Webbplatsen har inte en avsnittet Vanliga frågor.

Presto PopLite Hot Air är en användbar varm luft popcorn Popper som kräver lite rengöring och gör bra popcorn. Men gör det avfall en hel del kärnor genom att lämna dem unpopped.