popup-blockerare programvara – Popup Ad Smasher

Popup Ad Smasher av SmasherSoftware till skillnad från många av de andra popup-blockerare programvara vi tittat på, gjorde det installeras på en dator som kör Windows 7. Det betyder inte denna produkt är helt upp-to-date om. Även på deras hemsida de avser att popup-blockerare körs på Windows XP eller äldre.

Feature Set

Denna popup-blockerare har några bra annons kontrollfunktioner som vann det vårt godkännande, men vi kan inte rekommendera det över vår främsta produkt, eftersom den inte omfattar anti spyware element som Super Ad Blocker. Som med alla program av denna typ, anser vi denna produkt och de flesta andra fristående popup-blockerare programvara för att vara föråldrad teknik. De flesta människor idag använder popup-blockerare som kommer med sin webbläsare som Internet Explorer, Firefox eller Google Chrome. Eller de använder ett antispyware program som faktiskt eliminerar popup-annonser i stället för att bara blockera dem. Antispionprogram är också mer kraftfulla än en enkel annons blockerare, kan de också blockera trojaner, spionprogram, Active X-kontroller, keyloggers och mycket mer. Vi brukar inte göra detta, men vi rekommenderar att våra läsare ser en bra övergripande antispyware program snarare än en fristående popup blockerare.

Denna popup-blockerare har grunderna omfattas; Det kan sluta flytande, glidande och animerade annonser. Vi tyckte att det också kan blockera irriterande blinkande och skakar annonser. Dessutom har Popup Ad Smasher rengöringselement och kan rengöra temp mappar och borttagna cookies.

Medan Popup Ad Smasher är inte svårt att använda, är det lite mindre intuitiv än andra program vi granskat. Dessutom kommer det att blockera länkar i Microsoft Excel, felaktigt bestämma dem att vara popup-fönster. Vi också inte gillar att när vi först såg det efter installationen; det redan hade vissa webbadresser i annons ledningscentral, även om vi inte hade använt programmet. Dessutom fann vi det intressant att det blockerade sin egen nedladdningslänk genom trialpay.com.

Vi upplevde inga svårigheter vid installation Popup Ad Smasher på en dator som kör Windows 7 och den senaste versionen av Internet Explorer. Detta är ett av de viktigaste skälen till att vi flyttat popup-blockerare upp i översynen ranking; många andra popup-blockerare programvara är föråldrad och kommer inte att installera.

Popup Ad Smasher blockerad 100 procent av annonserna i vår standard popup-test. Dock tog det inte fungerar riktigt så bra på vår avancerade popup-test. Några av de typer av popup-fönster den misslyckats med att blockera är klick reload popups, exit popups, modeless popups, klibbiga popups och flytande popup-fönster. Dock tog det fryser på oss när vi besökte vår egen hemsida: När vi klickade på en länk för att besöka en översyn, kom en webbsida fel och frågade oss om vi ville “debug” sidan. Det frös helt upp Internet Explorer.

effektivitet

Inte bara kan du skydda dina inställningar med ett lösenord, kommer Popup Ad Smasher också skydda din hemsida från att stjälas. Du kan rengöra din Internet-aktivitet med cookie-kontrollen, ad kontroll, adressfältet historia länkar och mer. Denna popup-blockerare omfattar nu en aktivitetslista som visar platser, webbadresser eller länkar som har blockerats, och det ger dig möjlighet att låta dem eller blockera dem.

Popup Ad Smasher inlägg några FAQs på nätet, och du kan kontakta dem via e-post. Däremot har de inte svara snabbt på vår e-förfrågan.

Vi tyckte inte att Popup Ad Smasher hade ett problem med vår webbplats med Internet Explorer. Det är också inte skulle fungera med Google Chrome alls, eftersom det blockerade noll annonser. Vi rekommenderar verkligen att du ser till en mer uppdaterad produkt som erbjuder mer skydd och kan arbeta med alla webbläsare som Spy Sweeper, som fungerar med Internet Explorer, Firefox och Google Chrome.

Säkerhet

Hjälp och support

Sammanfattning