proxytjänster – SwitchVPN 2017

Den SwitchVPN proxytjänst kan du anonymt surfa på webben. Det döljer din IP-adress och krypterar dina data, vilket ger dig en av 300 maskerade IP-adresser. SwitchVPN krypterar alla dina data med hjälp av 2048-bitars kryptering genom en SLL-krypterat virtuellt privat nätverk tunnel. Det låga antalet tillgängliga IP-adresser och personal mindre än hjälpsamma stöd, dock sätta denna anonyma proxy leverantör nära botten av uppställning.

Sammanfattning

Medan SwitchVPN har en begränsad pool av IP-adresser, har företaget 80 servrar som är placerade över 31 länder, däribland USA, Kanada och Storbritannien SwitchVPN ger varje server med en delad IP-adress, som bolaget kommer att byta ut varje gång på ett tag till hålla den från att bli svartlistad. Du kan välja den server som du vill använda, vilket är en trevlig funktion för proxytjänster och en som ger dig friheten att surfa på webben genom den krypterade filter som du väljer.

Du kan använda SwitchVPN på fem elektroniska apparater samtidigt, men det finns en extra avgift för add-on. Du kan också använda denna proxy webbläsare för att dölja din IP-adress när du använder en Android eller någon annan mobil enhet.

Switch VPN loggar inte din personliga information eller vad proxy webbplats tillgång, men företaget gör spår och spela in när en proxyserver används och där den bandbredd som används, och anslutningstiden med den servern. Företaget är transparent och ger en fullständig förklaring av vad den loggar och loggar inte i dess villkor avseende tjänster dokument.

Om du har frågor kan du maila SwitchVPN s 24/7 teknisk support eller chatta live med en representant. Det finns också en FAQ sida och en installationsguide. Kundtjänst var långsam att reagera, men vi så småningom fick ett svar. Men slutade stöd så småningom svara på våra e-post och följdfrågor. Även med de svar vi fått, gjorde kundservice inte lösa alla våra ansökningar om stöd. Den huvudsakliga kundservice Språket är engelska, men SwitchVPN kan översätta till andra språk så gott det kan för att hjälpa så många människor som möjligt.

Säkerhetsfunktionerna i samband med denna proxy är ganska sofistikerade. Krypteringsalternativ SSL och mer avancerade TSL. Den använder också en mängd olika tunnelprotokoll för att hjälpa säkert överföra din information; Dessa alternativ inkluderar PPTP, L2TP, IPsec, SSTP, OpenVPN 2048 bit och IKEv2.

Den SwitchVPN proxy webbläsare är inte så lätt att använda som en del av de andra proxy platser vi granskat, främst eftersom det var inte så mycket kundsupport. Även om detta webbproxy har mer än ett dussin server platser, har det mycket få IP-adresser. Om IP-adresserna används för mycket, kan Google blockera dem. Men roterar den här tjänsten sina IP-adresser för att undvika detta problem.