rc drönare – 3DR IRIS +, 2017

Den 3DR IRIS + drone är utformad för att ta itu med himlen fritiden, och om du lägger till en kamera, kan det ta några fantastiska flygfoton och videor. Detta UAV kommer redo att flyga, är mycket snabbare än andra RC drönare och har en mycket längre räckvidd. Det kan röra sig med en imponerande 40 miles per timme och nå avstånd på upp till 3280 fot.

Sammanfattning

Den 3DR IRIS + är utrustad med en 5100maH batteri och bara har en flygtid 16 minuter. Medan vissa gör bättre, är denna flygtid om genomsnittet för RC drönare. Ändå är det knappast tillräckligt med tid för att få en killer skott.

Denna personliga drone inte har en inbyggd kamera, och du måste betala extra om du vill ha en stabilisering gimbal för flygfotografering eller film. Men om du bestämmer dig för att uppgradera och lägga till dessa element, kommer du att få en tvåaxlad gimbal som garanterar dina bilder är släta och stadig. Om du vill använda drönare för att bära små mängder gods har drönare lastkapacitet på 7,05 gram.

Eftersom denna drönare har GPS-funktioner, kan du planera din resa i förväg med hjälp av gratis programvara för din smartphone eller Windows eller Mac-dator som är tillgänglig för nedladdning på 3DR hemsida. Drönaren har även en unik Follow Me läge som par drönare med din smartphone eller surfplatta. Drönaren förblir centrerad på den som håller den mobila enheten. Det kommer då att spela in video och bilder från den personen från luften. Drönaren kan automatiskt landa själv och har en återgång till hemmafunktionen. Drönaren innefattar en sändare, men du kommer att behöva fyra AA-batterier för att driva den.

Ett stort plus är den 90-dagars garanti som ingår. Vissa drönare har en garanti som är bara en vecka lång, andra inte har någon alls. Om något går fel, kan du nå 3DR via telefon och e-post. Du kan också ladda ner bruksanvisningen för denna drone på nätet. Det bör noteras att garantin inte omfattar kraschar eller oavsiktlig skada.

Den 3DR IRIS + RC drone är en stor surr på grund av dess snabb hastighet och lång räckvidd. Även om drönare har inbyggd GPS, men det kommer inte med en stabilisering gimbal eller kamera. Men fortfarande är det ett bra val och säkert kommer att vända huvuden och hjälpa dig att få vackra bilder eller bara ha lite kul.