registret städare programvara – Advanced Registry Doctor PRO 2017

Advanced Registry Doctor PRO har flera scanningsalternativ: Smart Scan, Quick Scan och anpassningsbar Scan. Smart Scan utför en omfattande genomsökning av registret medan Quick Scan kontrollerar områden där det finns vanliga fel. Som namnet antyder, låter Anpassnings Scan dig att välja vilka filer i registret för att kontrollera. Den omfattande Smart Scan av vår testdator tog 517 sekunder och hittade 420 frågor.

Sammanfattning

När en skanning är klar, ger Advanced Registry Doctor PRO en sammanfattning av frågorna. Däremot är det inte så mycket information det som de bästa register optimerare. Dessutom saknas en Registry Repair verktyg innebär att du inte kan åtgärda registreringsfel. Du kan bara ta bort felen.

Även om det saknar en Registry Repair verktyg, men det har både register defrag och pressverktyg. Båda dessa verktyg medföljer inte alla register tuners, men de är utformade för att optimera datorns register genom att komprimera fragmenterade filer. Medan defragging registret kan du läsa de framsteg skärmen, vilket är en funktion som många register optimerare inte omfattar. Med hjälp av både defrag och pressverktyg, minskade vår testdator prestanda med -0,74%.

Av säkerhetsskäl, Advanced Registry Doctor PRO har säkerhetskopiering och återställning verktyg. Säkerhetskopian tar en ögonblicksbild av registret innan ändringar görs, och detta gör att du kan återställa registret till den punkten, som är avgörande om du råkar radera en viktig fil för ett program eller operativsystem. En av de bästa säkerhetsfunktioner är den enskilda ångra verktyg som gör det möjligt att vända några misstag som gjorts av Windows-registret renare utan att behöva återställa hela registret. Var medveten om också att programmet saknar en undantagslista som gör att du kan ignorera känsliga produkter för att hålla dem från att felaktigt skannas och ändras.

Eclor Software, som ritade Advanced Registry Doctor PRO erbjuder minimalt stöd. Du kan se en online frågor sida för snabba svar på vanliga frågor eller maila support. Däremot Eclor inkluderar inte telefon eller chatt stöd, vilket är avgörande för omedelbar hjälp.

Advanced Registry Doctor PRO: s defrag och rengöringsförmåga är jämförbara med de bästa PC städare. Vi fann emellertid att det gav endast en liten förbättring i utförandet av våra testdatorer. Det har stor användarvänlighet, men frånvaron av reparationsverktyg att du inte kan faktiskt åtgärda fel, och avancerade användare kommer att behöva leta någon annanstans för uteslutning kapacitet.